‘Michelin van Middelkerke’ pakt uit met 27ste editie

De langverwachte 27ste editie van het magazine De Boarebreker Gastronomie & Toerisme is voorgesteld in Silt Fine Dining, de stijlvolle salons van Silt Middelkerke.

Hoofdredacteur Georges Keters was een tevreden man: “Na twee jaar van bouwwerkzaamheden aan het nieuwe casino zijn we eindelijk terug op onze vertrouwde locatie”, zei hij. “Het is een genoegen om hier zoveel vertegenwoordigers van toeristische diensten aan onze kust te verwelkomen, met een bijzondere welkom aan Wesley Butstraen uit Ieper. Dit toont aan dat iedereen betrokken is bij wat er speelt aan onze kust, waar onze ondernemers, met de horeca voorop, hard werken om het de toeristen zo aangenaam mogelijk te maken.”

“Onze nieuwe editie telt opnieuw 140 pagina’s, met een prominente focus op onze mooie gemeente Middelkerke, en maar liefst 70% kleurrijke pagina’s. Daarnaast bevat het magazine toeristische en culinaire tips van onze buren, waardoor we een groot deel van de midden- en westkust én het rustige hinterland bestrijken. We danken de gemeenten, horeca en handelaars voor hun vertrouwen in ons magazine. Alleen kan men weinig, samen kunnen we veel. We kijken dan ook uit naar een schitterend seizoen.”

Koester dit

Burgemeester Jean-Marie Dedecker mocht als eerste de nieuwe editie in ontvangst nemen en sprak enthousiast: “Een product als dit moeten we koesteren. Elk jaar onze beste handelaars en horecalui in de schijnwerpers zetten, aangevuld met de vele activiteiten die we organiseren om zowel bewoners als toeristen een mooie zomer te bezorgen, vraagt veel inspanning, en dat waarderen we als gemeentebestuur enorm. In Middelkerke en Westende valt er op diverse vlakken veel te genieten, met onder andere Bier aan Zee, het Zandsculptuurfestival, het Olympisch Dorp op het strand vlak voor Silt, en in het najaar onder andere Tastoe, afgesloten met het Champagneweekend hier in de salons van Silt.”

“En er is nog meer: Middelkerke beschikt over een breed scala aan uitstekende restaurants, brasseries en cafés, zodat er voor elk wat wils is en iedereen ruim aan zijn trekken komt. Je kunt gerust zeggen dat het magazine De Boarebreker de Michelin van Middelkerke is. En dan eentje met vier sterren.”

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij de adverteerders en de grootste toeristische kantoren aan de midden- en westkust.

(PG)

Meer info: 0479 81 03 59 of georges. [email protected]

The post ‘Michelin van Middelkerke’ pakt uit met 27ste editie is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De eerste beelden van Ruth Beeckmans als kwaadaardige koningin in ‘Sneeuwwitje’: “Dit doe ik voor kinderen die me te eng vinden”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne strikte was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats

Het vroegere gemeentehuis, feestzaal De Gouden Hoorn en twee woningen in de Kapelleriestraat ruimen plaats voor appartementen in Staden. In de plaats komt een woonproject met 26 appartementen, twee handelsruimtes en een ondergrondse parking.
The post Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ouders komen in tranen aan op laatste schooldag na drama met verdronken jongen (7): “Iedereen is in shock”

Wat een feestelijke afsluiter moest worden van het schooljaar, werd bij basisschool Mikado in Borgerhout een dag van rouw. Bij een uitstap naar recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten verdronk donderdag een 7-jarige leerling. “Iedereen is in shock”, reageert gedelegeerd bestuurder Geert Van Kerckhoven. “Onze zorg gaat in de eerste plaats uit naar de ouders, de leerlingen en ook het schoolteam.”

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen zullen opereren

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen, waaronder een met de Europese Unie. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Nieuwe hondenloopweide langs de Bevrijdingslaan in Brugge

Langs de Bevrijdingslaan, tussen de Bloedput en de Buffelbrug, is een nieuwe hondenloopweide van ruim 1.800 m² groot gerealiseerd. “Hiermee telt Brugge al negen hondenloopweides”, aldus schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Nieuwe hondenloopweide langs de Bevrijdingslaan in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Geïrriteerde De Bruyne struikelt over ‘stupid question’, en steunt nadien Tedesco: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

Voorstel commissie aan Vlaams Parlement: verkiezingen zijn geldig, geen hertelling nodig

De commissie voor de geloofsbrieven van het Vlaams Parlement zal de plenaire vergadering voorstellen om de kiesverrichtingen in de kieskring geldig te verklaren. Er zou volgens de commissie “onvoldoende zijn aangetoond dat de hertelling van de papieren stembiljetten in de kieskring Brussel een correctere vaststelling van het kiesresultaat zou opleveren”, zo blijkt uit de conclusies die Belga heeft kunnen inkijken.

Lees meer »