Noord-Korea executeert 22-jarige vanwege het luisteren naar K-pop

In Noord-Korea is een 22-jarige man geëxecuteerd omdat hij zouden hebben geluisterd naar K-pop. Dat melden verschillende media op basis van een rapport over de mensenrechten in Noord-Korea, uitgegeven door Zuid-Korea.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoeveel betaal je deze zomer voor een huurappartement aan zee? “Een volledige week hier is goedkoper dan 5 nachten Knokke”

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »

Veilinghuis Flanders Auctions in Wingene viert 25ste verjaardag: “Design is het antiek van vandaag”

Veilinghuis Flanders Auctions bestaat 25 jaar en dat verdient een nostalgische terugblik. “Ik kocht mijn eerste kast toen ik amper 23 jaar was”, herinnert stichter Pol Desmet zich nog. “Van het een kwam het ander en voor ik het wist zat ik voltijds in Franse rommelmarkten en antiekbeurzen rond te neuzen.” Vandaag worden Pol en Hilde Desmet geholpen door zonen

Lees meer »

“Noord-Korea vuurde ballistische raket af”

Noord-Korea heeft maandag (plaatselijke tijd) een ballistische raket richting het oosten afgevuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap zondag, op basis van het Zuid-Koreaanse leger. Meer informatie is nog niet bekend.

Lees meer »

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.
The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeremy (29) en Maité (28) kunnen weer in woning na trouwcadeau van 2.000 bierbakken: “We ruimen 360 bakken per uur”

“We ruimen in etappes.” Jeremy Desmet (29) en Maité Beernaert (28) zijn druk in de weer om hun huis in Zandvoorde bij Zonnebeke te bevrijden uit de burcht van 2.000 bierbakken, een trouwcadeau van hun vrienden. “We hadden geluk: bij onze thuiskomst was de voorgevel al omgewaaid.”
The post Jeremy (29) en Maité (28) kunnen weer in woning na

Lees meer »

Gewezen schepen Philippe Deleu op de lijst van… Vooruit in Wervik: “De politieke comeback van deze eeuw”

Een politieke verrassing van formaat in Wervik: gewezen gemeenteraadsvoorzitter en gewezen schepen Philippe Deleu (toen N-VA) uit de Nieuwstraat staat de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober op de lijst van… Vooruit, de partij van burgemeester Youro Casier.
The post Gewezen schepen Philippe Deleu op de lijst van… Vooruit in Wervik: “De politieke comeback van deze eeuw” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA

De Washington Mystics hebben zaterdag (lokale tijd) in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen WNBA een 88-77 nederlaag geleden tegen de Las Vegas Aces. Julie Vanloo was in het verliezende kamp in dertig speelminuten wel goed voor acht punten en evenveel assists.
The post Julie Vanloo verliest met Washington tegen Las Vegas in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem

Twee Roemenen uit Frankrijk konden op 8 juni in Izegem geklist worden nadat ze bij een bedrijf aluminum profielen uit een container hadden gestolen. Opmerkelijk: ze hadden valse eurobiljetten voor een waarde van 18.700 euro op zak.
The post Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Vier doden en tientallen gewonden bij aanval op Oekraïense stad Dnipro – “Oekraïne zal op NAVO-top slecht nieuws krijgen”

Er komt een speciale gezant van de NAVO in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Dat hebben de lidstaten besloten. De nieuwe NAVO-functionaris moet onder meer toezien op de training van Oekraïense militairen in NAVO-landen en zal zich bezighouden met de coördinatie van de politieke en praktische steun van de NAVO op de grond. Tegelijkertijd zal Oekraïne zal op de NAVO-top begin

Lees meer »

Literatuurfestival KANTeLing in Veurne eert Guido Gezelle en Lucebert

Het is een traditie geworden: ook dit jaar strijkt op de eerste woensdag van juli het literatuurfestival KANTeLing neer in en rond Kasteel Beauvoorde. Twee literaire grootheden staan dit jaar centraal: Guido Gezelle en Lucebert, respectievelijk 125 jaar geleden gestorven en 100 jaar geleden geboren.
The post Literatuurfestival KANTeLing in Veurne eert Guido Gezelle en Lucebert appeared first on

Lees meer »

Festival Dranouter viert 50-jarig jubileum met foto-expo en boek: “De expo is een wandeling door het dorp waardoor je de geschiedenis van het festival ontdekt”

Festival Dranouter bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vieren ze onder meer met een fototentoonstelling buiten. De mooiste foto’s van over de jaren heen staan opgesteld in het dorp. Daar zitten zowel foto’s tussen van artiesten, maar ook van de sfeer en eet- en drankstanden. Er is ook een bijhorend fotoboek verkrijgbaar.

Lees meer »