TikTok-journalist Aurélie Boffé: ‘Ik ben opgegroeid met Wim De Vilder op het tv-scherm, en nu zat ik plots naast hem aan tafel’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken: “Van mijn passie mijn beroep kunnen maken”

Emilie Van de Geuchte is sinds kort gestart met een eigen praktijk medische pedicure in de Oeselgemstraat 57 in Wakken. De jongedame werkt reeds halftijds in het Eerstelijnshuis in Deinze, maar biedt bij haar thuis in Wakken nu ook op zelfstandige basis haar diensten aan.
The post Emilie (25) biedt medische en esthetische voetverzorging in eigen praktijk in Wakken:

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

San Maes is buurtwerker voor digitale inclusie in Pittem

Bij de gemeente Pittem werd onlangs San Maes in dienst genomen als buurtwerker digitale inclusie. Zij zal Pittem- en Egemnaren, die zich vaak in een kwetsbare situatie bevinden en die botsen op digitale drempels in het dagelijkse leven, begeleiden.
The post San Maes is buurtwerker voor digitale inclusie in Pittem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostrozebekenaar Chris ‘Foxie’ De Vos in Tour als verzorger van ploeg van geletruidrager Pogacar

In 2011 won Chris De Vos als verzorger de Ronde van Frankrijk met BMC-kopman Cadel Evans. Sinds zaterdag doet de 58-jarige Oostrozebekenaar, intussen aan de slag bij UAE Team Emirates, een nieuwe gooi naar Tourwinst met topfavoriet Tadej Pogacar. “Maar de komst van mijn eerste kleinkind plaats ik boven een nieuwe eindzege in de Tour.”
The post Oostrozebekenaar Chris

Lees meer »

Meer dan 270 arrestaties na plunderingen bij anti-regeringsprotest in Kenia

In Kenia heeft de politie meer dan 270 mensen gearresteerd voor plunderingen en het plegen van geweld tijdens het anti-regeringsprotest gisteren. Al 2 weken lang komen vooral jongeren op straat om te betogen tegen de plannen van de regering om belastingverhogingen in te voeren. De plannen zijn intussen ingetrokken, maar de betogers hebben nu extra eisen en vragen onder meer

Lees meer »

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

Ontwijde kerk De Paanders in Meulebeke ingehuldigd als Smulkapel

De kerk van de Paanders in Meulebeke werd op 1 april 2023 ontwijd. Toen werd de parochie ook toegevoegd bij de parochie Sint-Antonius. De ruimte die vrij kwam, wordt nu volledig gebruikt door de Paandersschool. Die maakte er niet alleen een eetzaal van voor de leerlingen, maar wil de ruimte ook openstellen voor verenigingen.
The post Ontwijde kerk De

Lees meer »

“Ik weet niet wat hij daar zei, en ik denk hij ook niet”: debat tussen Joe Biden en Donald Trump vergroot twijfels over fitheid van Amerikaanse president alleen maar

De Amerikaanse president Joe Biden heeft de hooggespannen verwachtingen niet kunnen inlossen in een eerste tv-debat met Donald Trump, zijn tegenstander bij de presidentsverkiezingen in november. Biden kwam meermaals verward over, en wist de Amerikaanse kiezer niet te overtuigen dat hij ondanks zijn hoge leeftijd (81) nog een nieuwe ambtstermijn aankan.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Luc Steeno begon in Kursaal Oostende zijn verjaardagsfeest met één lied van Will Tura én ook bijna op het einde zong hij nog één Tura-nummer

In Kursaal Oostende vierde Luc Steeno feest. Inderdaad, Luc werd net 60 jaar en in een organisatie van Blue Sky Concerts vierde hij deze verjaardag met heel wat aanwezigen in de mooie eventzaal van Kursaal Oostende. Luc stond niet alleen op het podium. Ook talrijke collega’s kwamen langs om één of twee liedjes te zingen.
The post Luc Steeno

Lees meer »