Donald Trump trapt nog eens na op zijn eigen sociaal medium met beelden van vallende, stamelende Joe Biden

Nadat Joe Biden (81) meermaals verward overkwam tijdens het debat dat hij donderdagavond had met Donald Trump (78) zijn de twijfels over zijn capaciteiten voor een tweede ambtstermijn mogelijk nog groter geworden. En Trump laat de kans uiteraard niet aan zich voorbij gaan om op sociale media nog eens na te trappen.

 

Meer krantenkoppen in België

Amper schoolverlaters die na één jaar nog geen werk hebben

Het aantal Vlaamse jongeren dat na één jaar nog geen werk heeft gevonden, blijft met 6,3 procent erg laag. Dat blijkt uit het laatste schoolverlatersrapport dat de Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB donderdag heeft voorgesteld. Vooral wie een diploma heeft van een STEM-richting of van een zorgopleiding, vindt razendsnel een job.

Lees meer »

ZOMERREEKS. Ex-politiemensen Carl en Freyke verzeilden in vastgoedsector op Tenerife: “We hebben het onderschat, maar we zijn plantrekkers”

Tot zes jaar geleden bepaalden criminelen het leven van Carl Vorsselmans (50) en Freyke Van Looveren (33), nu staan ze (bijna) dag en nacht paraat voor hun Vlaamse klanten. Tweedeverblijvers die aan de Spaanse kust, op Tenerife en binnenkort ook in Mallorca op zoek zijn naar een woning. “We hebben niet echt een vaste stek. We leven als nomaden, zou

Lees meer »

Sportcomplex Gulden Kamer in Sint-Kruis en krachtbalterreinen in Lissewege krijgen LED-verlichting op het veld

Stad Brugge investeert in de vervanging van de veldverlichting van sportcomplex Gulden Kamer en de krachtbalterreinen in Lissewege. De bestaande verlichting wordt vervangen door energiezuinige LED-verlichting.
The post Sportcomplex Gulden Kamer in Sint-Kruis en krachtbalterreinen in Lissewege krijgen LED-verlichting op het veld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ratten, ziektes en stank: jaarverslagen schetsen verontrustend beeld van onze gevangenissen

Ratten, schurft en stank. De jaarverslagen van de toezichtscommissies geven een schokkend beeld van de omstandigheden in onze gevangenissen. De Standaard nam de jaarverslagen door die maandag gepubliceerd werden bij de Centrale Toezichtsraad voor het Gevangeniswezen (CTRG). Bijna de helft van de 34 commissies waarschuwt voor de gevolgen van deze gebrekkige gezondheidszorg.

Lees meer »

Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short rally Oekene

Dit weekend wordt in Oekene de derde editie van de TBR short rally verreden. Met meer dan 100 wagens aan de start en geen uitgesproken favoriet belooft het een spannende wedstrijd te worden met daar bovenop het burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof bij de historics.
The post Burenduel tussen Pieter-Jan Maeyaert en Danny Kerckhof in TBR short

Lees meer »

Gemeenteplein in Knokke-Heist wordt belevingsplein met veel groen en speelse waterpartijen

In Knokke-Heist is het nieuwe Gemeenteplein voorgesteld aan de omwonenden. Zo’n 200 geïnteresseerden daagden op om de plannen voor de renovatie van ‘de groentemarkt’, zoals het plein in de volksmond wordt genoemd, te bekijken. Verschillende experten van zowel het gemeentebestuur, studiebureau Sweco als het AGSO Knokke-Heist waren aanwezig om vragen te beantwoorden en extra toelichting te geven over het project.<br

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen

Het project EMERGE van kunstencentrum BUDA werd goedgekeurd in het kader van het programma Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het gaat over een totaalbedrag van 3,29 miljoen euro, gespreid over de periode 2024-2028.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen appeared first on KW.be.

Lees meer »