Tony De Pauw en Joost Uwents: ‘WDP had nooit bestaan zonder beursgang’

05:02 Dag op dag 25 jaar na de beursgang van WDP zet Tony De Pauw een stap terug bij de logistiekevastgoedgroep. Zijn rechterhand Joost Uwents wordt alleen CEO. ‘De gemakkelijke groei is voorbij.’ 

Meer krantenkoppen in België

Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens Gault&Millau Wine Awards: “Dit zal ongetwijfeld mensen naar ons domein in Kruiseke brengen”

Vergeet de Bourgogne en de Champagnestreek. Wie topwijnen wil scoren, hoeft daarvoor geen uren meer in de wagen te zitten. Wijndomein Ravenstein wist tijdens de Gault&Millau Wine Awards niet minder dan twee titels te bemachtigen. “We zijn het enige Vlaamse wijndomein dat twee awards wist te winnen”, klinkt het trots.
The post Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens

Lees meer »

Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi zijn weer 400 lopers te mogen verwelkomen”

De Vlaamse kustgemeenten slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de organisatie van het Loopcriterium van de Kust. In juli en augustus zullen tien wedstrijden op en naast het strand plaatsvinden. Zeebrugge bijt de spits af op vrijdag 5 juli met de traditionele Strandloop.
The post Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge

N-VA Blankenberge-Uitkerke maakte vrijdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Lijsttrekker is Daphné Dumery, opnieuw kandidaat-burgemeester. Daarnaast een mix van reeds vertrouwde en nieuwe gezichten.
The post Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo’n 1.500 gezinnen missen start match Rode Duivels na kabeldefect: “Alles aan gedaan snel te herschakelen”

Niet dat ze veel van het slaapverwekkende voetbal hebben gemist, maar zo’n 1.500 gezinnen in Kortemark tot Ichtegem en Koekelare misten maandagavond de start van de match van de Rode Duivels tegen Frankrijk. Oorzaak: een aanzienlijke stroomstoring na een kabeldefect. “We hebben er zoals steeds alles aan gedaan om snel te herschakelen, maar dat is niet voor de aftrap gelukt”,

Lees meer »

Remco Evenepoel imponeert in zware Galibier-rit, al was het ook even schrikken in afdaling: “Het was een beetje eng”

Prima dag voor Remco Evenepoel (24). Onze landgenoot ging in de vierde Tour-etappe op de Galibier lang vlot mee met de belangrijkste klassementsmannen en werd in de rit uiteindelijk knap tweede. Na de ongenaakbare Tadej Pogacar, maar vóór Jonas Vingegaard en Primoz Roglic. In de afdaling richting de finish was het wel een paar keer schrikken, gaf Evenepoel ook toe.

Lees meer »

Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet weer gezelligste plekje van Kuurne worden”

Vanaf vrijdag 5 juli wordt het vakantiegevoel opnieuw extra opgewekt in de idyllische zomerbar Roots, gelegen aan de vesten van de Kuurnse Leie. Jan-Willem Heggermont, Niels Daelman, Mathieu Vanooteghem en Reiner Van Wonterghem waren afgelopen week nog druk bezig om de laatste details af te ronden voor de opening.
The post Zomerbar Roots zorgt weer voor vakantiesfeer: “Dit moet

Lees meer »

Nieuwe vlaggen voor Godelieveprocessie in Gistel

Op zondag 7 juli om 16 uur trekt de eeuwenoude optocht, de Godelieveprocessie, door het stadscentrum. Naar goeie gewoonte wordt er extra reclame gemaakt voor het event en dat gebeurt nu onder een nieuwe huisstijl.
The post Nieuwe vlaggen voor Godelieveprocessie in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Staf en nieuwe voorzitter Club Roeselare klaar voor jubileum: “Ons niet aan avonturen wagen”

Club Roeselare hield zondag zijn spelersvoorstelling, maar er was veel meer nieuws op het Rodenbachstadion. Want er is ook een nieuwe voorzitter, een nieuwe technische staf, men viert straks het 25-jarig bestaan en toekomstgericht willen ze ook een nieuwe vip- en ontvangstruimte bouwen. Er zit dus nog veel muziek bij de ‘Club van ’t Stad’.
The post Staf en

Lees meer »