Man gaat op één knie zitten op drukke plek in Parijs, maar loopt een ferm blauwtje wanneer vriendin de benen neemt

Parijs staat te boek als de Stad der Liefde. Het is dan ook de uitgelezen plek om je geliefde ten huwelijk te vragen. Dat dacht de man in bovenstaande video tenminste, maar dat pakte helemaal anders uit toen hij bij de Basilique du Sacré-Cœur op Montmartre op één knie ging zitten en… zijn vriendin het op een lopen zette. Het is niet duidelijk hoe het afgelopen is voor het koppel en het is ook niet geweten of het aanzoek echt was of in scène werd gezet, maar het fragment werd intussen al meer dan 20 miljoen keer bekeken op Tiktok.

 

Meer krantenkoppen in België

Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen”

Een 29-jarige Oekraïense vrouw en haar 36-jarige Moldavische echtgenoot hebben voor de Brugse rechtbank drie jaar cel gekregen, waarvan twee met uitstel, voor liefst 23 diefstallen bij Colruyt. Daarbij hadden ze het op een heel specifieke buit gemunt.
The post Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug

De Kortrijkse vzw SMUS, opgericht door Winok Hanssens (23), Tore Devos (27) en Arthur Van Mol (27), organiseert op 5 en 6 juli hun jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ aan de Dumolinlaan onder de R8-brug. Bestel je tickets via sudato.club.
The post SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. De film van de rit: Cavendish schrijft geschiedenis en Pedersen valt in laatste rechte lijn

Mark Cavendish heeft geschiedenis geschreven met zijn 35e etappeze in de Tour. De ‘Manx Missile’ verwees Jasper Philipsen en Alexander Kristoff naar de dichtste ereplaatsen. Mads Pedersen, misschien wel de grootste concurrent van Philipsen voor de groene trui, kwam nog stevig ten val in de laatste rechte lijn. Hij vloog vol tegen de dranghekken en zag een mooi ereplaats door

Lees meer »

“Dat koppel wilde alleen maar winnen. De rest interesseerde hen niet”: B&B-uitbaters over de impact van ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.”

Lees meer »

Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde plaats op lijst gemeenteraadsverkiezingen Oostende

Met de keuze voor Niko Geldhof op plaats vier herstelt Vooruit hem in ere na een politieke sabbat van 10 jaar. “Ik was de laatste echte schepen van Toerisme”, zegt Geldhof, die enkele duidelijke plannen heeft. Vooruit Plus herstelt hem in ere.
The post Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »

De eerste Tour van Merckx door de ogen van onze analist Michel Wuyts: “In 1969 waren mensen zo verlangend als in 2024”

55 jaar na Eddy Merckx begint Remco Evenepoel vandaag aan zijn eerste Tour de France. Daarom duikt onze wieleranalist en -commentator Michel Wuyts in de archieven en haalt hij herinneringen op aan het Tourdebuut (en de eerste eindzege) van Merckx. “Die nacht heeft Neil Armstrong voet op de maan gezet. Ik zag het in de roes van Merckx. En vond

Lees meer »