Amerikaans Hooggerechtshof bemoeilijkt vervolging van honderden bestormers Capitool en van Trump zelf

Het Amerikaans Hooggerechtshof heeft vrijdag beslist dat aanklagers in de processen tegen sommige Trumpaanhangers die in 2021 het Capitool bestormden te ver gingen in hun beschuldigingen. Het Supreme Court kortwiekt ook de slagkracht van overheidsagentschappen.

 

Meer krantenkoppen in België

Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet

Dankzij een trouwe poule van tientallen medewerkers is Velosport Veldegem al jarenlang een begrip in de wielerwereld voor niet-profs. Negen koersdagen wordt het peloton uit binnen- en buitenland veilig door Groot-Zedelgem geloodst. Respect dat eens in de kijker mag, vindt voorzitter Jean-Pierre de l’Ange.
The post Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Om Brahim op zijn gezicht te slaan, kwam ik met plezier terug”, maar maakt Niko ook comeback in seizoensfinale ‘Familie’?

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om hen

Lees meer »

Robbe en Doñana serveren unieke cocktails en mocktails in pop-up Jacobius: “Willen een hartelijke, warme, huiselijke sfeer bieden”

In Hof de Plezance openen Robbe Dupon en Doñana Vandyck op woensdag 3 juli pop-upcocktailbar Jacobius. Doñana is de gastvrouw, Robbe creëert de unieke cocktails en mocktails. “Maar het is niet de bedoeling dat ik enkel achter de bar te vinden ben”, aldus Robbe, die onlangs uitgeroepen werd tot de beste sherrycocktailbartender ter wereld.
The post Robbe en Doñana

Lees meer »