Ook Antwerpen, Brugge en Genk zeggen nee tegen België-Israël

 

De kans dat de Rode Duivels hun thuisduel in de Nations League tegen Israël in het buitenland spelen, wordt steeds groter. Na Brussel, Leuven, Gent en Luik zeggen nu ook Genk, Brugge en Antwerpen nee.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »

Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren: “Leerlingen met leerachterstand krijgen er hulp”

De Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren. In augustus krijgen leerlingen met een leerachterstand er hulp bij taal en rekenen in het Lodewijk Makeblijdecollege. Animatoren krijgen een vrijwilligersvergoeding, lesgevers krijgen een contract bepaalde duur met een vergoeding per uur.
The post Poperingse zomerschool zoekt lesgevers en animatoren: “Leerlingen met leerachterstand krijgen er hulp” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inge Sercu wint stappenclash in Oostkamp

In mei draaide alles om de campagne 10.000 stappen, elke stap telt in Oostkamp met als doel zoveel mogelijk inwoners aanzetten om te bewegen en hun stappen te registreren. Inge Sercu zette de meeste stappen.
The post Inge Sercu wint stappenclash in Oostkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zo goed zijn ze eigenlijk niet”: Van Gerwen ook na afstraffing niet onder de indruk van Huybrechts en Van den Bergh

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Philipsen (2de) en De Lie (4de) kijken vol bewondering naar recordzege Cavendish: “Bijna 40! Maar Mark rijdt rond alsof het zijn eerste Tour is”

Bevoorrechte Belgische getuigen van Mark Cavendish’s recordzege in Saint-Vulbas: Jasper Philipsen (tweede) en Arnaud De Lie (vierde). Zij beleefden de historische sprint vanop de eerste rij. En kwamen diep onder de indruk. “Ongelooflijk dat hij dit nog voor mekaar krijgt. Dit gaan er hem niet veel meer nadoen.”

Lees meer »