Ziekenhuizen van Hasselt, Tongeren en Heusden-Zolder bereiden intensievere en geïntegreerde samenwerking voor

Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, az Vesalius in Tongeren en het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder hebben een intentieovereenkomst ondertekend. Daarmee geven ze aan dat ze de mogelijkheden voor een duurzame intensere samenwerking zullen onderzoeken en voorbereiden. Op die manier willen ze ook in de toekomst hun patiënten in iedere fase van hun leven de nodige hoogstaande kwalitatieve zorg blijven bieden in eigen regio. 

Meer krantenkoppen in België

Onze correspondent achter de schermen van het debat tussen Biden en Trump. “We beseften: we hebben geschiedenis meegemaakt”

Onze Amerikacorrespondent Greet De Keyser zat vannacht in het hart van het debat tussen Biden en Trump: in de spin room, de gigantische ruimte waar de wereldpers verzamelde en iedereen ontmoette die iéts te zeggen had over de twee presidentskandidaten. “Biden heeft zijn leeftijd niet mee, maar zo erg had niemand het verwacht”, beschrijft ze hoe het er achter de

Lees meer »

KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale

KSV Pittem A kon na een sterke eindronde alsnog de promotie naar tweede provinciale bewerkstelligen. De promovendus kon de huidige kern bijeen houden en aanvullen met een zestal nieuwkomers. Zij krijgen Pieter Danneels als sportieve baas.
The post KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grote namen op derde editie van de Pekkersfeesten in Izegem: ‘zwarte zaterdag’ vol new wave-toppers

Op zaterdag 29 juni wordt Cultuurhuis De Leest weer omgetoverd tot een new wave-tempel voor dag twee van de derde editie van de Pekkersfeesten. Traditiegetrouw kan je op deze ‘zwarte zaterdag’ genieten van topbands uit het genre, van opkomend talent tot gevestigde waarden.
The post Grote namen op derde editie van de Pekkersfeesten in Izegem: ‘zwarte zaterdag’ vol new

Lees meer »

Realityster Paris Hilton getuigt in Amerikaanse Congres over ervaringen in jeugdzorg: “Ik leerde niets, behalve trauma”

Voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft realityster Paris Hilton gepleit voor een beter beleid voor kinderen in de pleeg- en jeugdzorg. Ze getuigde er over haar eigen traumatische ervaringen in zogenoemde ’therapeutische kostscholen’. "Dit is een miljardenindustrie die enkel uit is op winst", zei ze. "Ik leerde er niets, behalve trauma."

Lees meer »

Koning Albert en koningin Paola vieren 65ste huwelijksverjaardag: “Ze zijn meer grootouders dan dat ze ooit ouders waren”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ze hebben hun echtelijke problemen gekend, met overmatige aandacht voor andere partners en te weinig voor hun kinderen Filip, Astrid en Laurent. Dat kunnen ze niet meer goedmaken, beseffen ze. Maar bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen hebben ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans gegrepen. Wat

Lees meer »