Federaal parket zet punt achter onderzoek Bende van Nijvel, 40 jaar na overvallen: ‘Het is helaas niet gelukt’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk

Gilles Dewaele gaat opnieuw de kleuren van KV Kortrijk verdedigen. Hij maakt de overstap van Standard en ondertekent bij de Kerels een contract tot juni 2027, zo is vrijdag bekendgemaakt.
The post Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Strippers, cowboyhoeden én Snoop Dogg: zo vierde Khloé Kardashian haar 40ste verjaardag

Khloé Kardashian kon haar ogen niet geloven wanneer ze de noten van ‘The Next Episode’ hoorde. Niemand minder dan Snoop Dogg staat op het podium om haar te verrassen voor haar 40ste verjaardag, met paaldansende strippers met cowboyhoeden. Een gepaste outfit, gezien het thema van het feest Dollywood was, geïnspireerd op het themapark van countryzangeres Dolly Parton.

Lees meer »

Dramatisch voorjaar voor Belgische kledingwinkels

De Belgische kledingwinkels hebben er het slechtste jaar­begin op zitten sinds 2011. Op de covidjaren 2020 en 2021 na lag het verkoopvolume in het eerste kwartaal op het laagste peil in 13 jaar. Pluspunt voor de consument: de koopjesperiode belooft maandag meteen met stevige kortingen van start te gaan.

Lees meer »

Knokke-Heist gaat uniek karakter van Het Zoute beschermen: “Druk op de wijk onder controle houden”

De typische kronkelende smalle paadjes, straten tussen de tuinen van de villa’s en witte verf. Het zijn maar enkele zaken die Het Zoute in Knokke typeren. De voorbije 115 jaar werd het wellicht de meest exclusieve wijk van Vlaanderen. De gemeente wil dat typische en ‘unieke’ karakter beschermen en hanteert daarom voor het eerst de BGO (Beleidsmatig Gewenste Ontwikkeling). “Door

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »