Een C-attest? Niet getreurd: Kamping Kitsch Club trakteert met gratis tickets

In zowat iedere school van Vlaanderen, staan ouders en kinderen aan te schuiven voor het meest stressvolle moment van het jaar: de rapporten. Lachende gezichten die worden afgewisseld met treurige blikken? Het zijn geen uitzonderingen. Meer dan voldoende redenen voor Kamping Kitsch Club om zich in het debat te mengen. “Een C-attest? Mail het maar door en je krijgt gratis tickets!”

Punten en attesten! Het einde van het schooljaar wordt gedomineerd door de rapportensaga, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Voor de ene een heugelijk moment, als primus van de klas met een A-attest. Voor de andere dan weer een domper van formaat, met een C-attest en buis op zak.

‘Altijd Prijs’

“En wij vertegenwoordigen die C-attesten, als een regelrechte partij voor debiele kinderen”, lacht MC Drummer. Als frontfiguur voor Kamping Kitsch Club, ‘de dulste fjieste van ‘t joar’, besloot hij om ook die studenten en vooral hun ouders een glimlach op het gezicht te bezorgen. “De titel van Kamping Kitsch Club 2024 is niet voor niets ‘Altijd Prijs’. Dus stap je de schoolpoort binnen met een C-attest en een halve oplegger gevuld met buizen? Stuur een foto van jezelf en je C-attest naar ons en we belonen je met gratis tickets. Wij zijn ervan overtuigd dat je ook met een dikke buis het recht hebt om zwaar uit de bol te gaan, en waar beter dan op Kamping Kitsch Club?”

The post Een C-attest? Niet getreurd: Kamping Kitsch Club trakteert met gratis tickets is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Coupplegers Bolivia voor zes maanden vastgezet

Het Boliviaanse ministerie van Justitie heeft vrijdag drie hoge militairen die achter de mislukte coup van woensdag zaten voor zes maanden vastgezet. Onder hen is generaal Juan José Zúñiga, die de leiding zou hebben gehad over de beoogde staatsgreep.

Lees meer »

Geen klamme tent voor deze jongeren: luxueus cruisekamp van 1.350 euro is een groot succes

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Vernieuwd Westfront Nieuwpoort laat je de Groote Oorlog ervaren als nooit tevoren

Na bijna tien jaar heeft Westfront Nieuwpoort een grondige inhoudelijke update gekregen. Daarbij werd de bestaande permanente tentoonstelling over de Eerste Wereldoorlog volledig vernieuwd, met aangepaste technologie en nooit eerder vertoonde artefacten. Bezoekers ervaren het iconische verhaal van de onderwaterzetting vanuit een andere invalshoek.
The post Vernieuwd Westfront Nieuwpoort laat je de Groote Oorlog ervaren als nooit tevoren appeared

Lees meer »

“Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels niet kansloos tegen Frankrijk

Maandag nemen de Rode Duivels het in de achtste finales van het Europees kampioenschap voetbal op tegen Frankrijk. De Belgen plaatsten zich allerminst vlot voor de tweede ronde. Toch blijft gewezen bondscoach Georges Leekens optimistisch. “Als wij ons topniveau halen, zijn we allerminst kansloos.”
The post “Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels

Lees meer »