Dit weekend 67ste Vlaamse Kermis op Sint-Jozef: vaste waarde tijdens Tielt Zomert

Op 28, 29 en 30 juni vindt al voor de 67ste keer de Vlaamse kermis op de Sint-Jozefsparochie plaats, een vaste waarde in het programma van Tielt Zomert.

Nieuw is dat het evenement dit keer niet in een tent zal plaatsvinden, maar wel in de polyvalente zaal van de H. Hartschool. “We kozen voor een afgeslankte versie van het programma, met één centrale activiteit per dag”, legt Claudine Wittevrongel uit. “Op vrijdag starten we om 19 uur met een bingo-avond, op zaterdag zorgen we voor een ontbijtbuffet vanaf 8 uur en op zondag is er een eucharistieviering gevolgd door een receptie en een barbecue. De traditionele vinkenzetting, pastakaarting en seniorennamiddag zijn verdwenen van de planning. Opnieuw draait onze Vlaamse kermis vooral om gezelligheid, plezier en gemeenschapszin. Het is een plaats waar familie, vrienden en buren samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap in een sfeer van vrolijkheid en verbondenheid.” (SV)

The post Dit weekend 67ste Vlaamse Kermis op Sint-Jozef: vaste waarde tijdens Tielt Zomert is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Boerderij ’t Moereveld in Torhout is niet zomaar een hoeve: “Het best verkochte ijs? Zonder twijfel vanille!”

Een boerderij die in de zomer het gewone hoeveleven overstijgt? Daar is de Torhoutse IJsboerderij ’t Moereveld een schoolvoorbeeld van. Met, naast 120 melkkoeien en ook akkerbouw, 30 verschillende smaken zelfbereid ijs en een ruim ijssalon met terras. “De zaken lopen zó goed, dat ik de vraag naar ijs bijna niet kan volgen”, zegt ‘ijsboerin’ Cindy Vandevoorde.
The post

Lees meer »

Plopsaland vrijgesproken voor zwaar ongeval met Mega Mindy jetski, bediener krijgt opschorting: “Hij is er echt het hart van in”

Plopsaland De Panne is door de strafrechter in Veurne vrijgesproken voor een zwaar ongeval met de Mega Mindy jetski waarbij een 55-jarige vrouw uit Hofstade vorig jaar zwaargewond raakte aan de arm. De rechter vond dat het pretpark geen enkele fout maakte. Wel schuldig: de 49-jarige man die de waterattractie bediende en zijn inspectieronde vergat. De man kreeg de gunst

Lees meer »

Rainier Verhoest en Saskia Aneca samen meer dan 80 jaar in het tafeltennis

Rainier Verhoest en Saskia Aneca leerden elkaar als jonge tafeltennissers kennen. Nadat ze elk hun eigen weg gingen bracht de sport hen nadien weer samen en nu maken ze samen deel uit van TTC Drive in Oostende. De club organiseert in juli naar jaarlijkse traditie de zomercriteria ‘Oostende beweegt’.
The post Rainier Verhoest en Saskia Aneca samen meer dan

Lees meer »