Vooruit Koekelare is klaar voor de verkiezingen van 13 oktober: “Een sterk team voor een sterk beleid”

Binnen drie maanden mogen we opnieuw stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vooruit Koekelare, de huidige besturende partij is daar nu al klaar voor.

Patrick Lansens legt uit: “We hebben mooie projecten gerealiseerd en gemeentelijke voorzieningen uitgebreid, waardoor Koekelare meer leeft dan omliggende gemeenten. Ondanks de economische crisis zijn we financieel één van de gezondste gemeenten in Vlaanderen.”

“Uit recente rapporten van de Vlaamse overheid blijkt dat Koekelare zeer goed scoort op veel vlakken, met bijzonder tevreden inwoners. Een onafhankelijke bestuurskrachtmeting bevestigde onze sterke dienstverlening en gezonde financiën”, vervolgt Patrick. Hij wil met Vooruit dergelijk beleid verder zetten.

Verder uitbouwen

“Ons team bestaat uit ervaren mensen en nieuwe, gemotiveerde kandidaten uit Koekelare, De Mokker, Bovekerke en Zande. Zij kennen de gemeente en het verenigingsleven door en door. Met dit team willen we Koekelare verder uitbouwen en goed beheren, een gemeente waar het goed leven is en die financieel gezond blijft en goed blijft scoren binnen Vlaanderen.”

De kandidaten zijn tien vrouwen en negen mannen. Burgemeester Patrick Lansens (59) is de logische lijsttrekker. Hij is burgemeester sedert 1995. Op de plaatsen 2 en 3 staan voorzitter van de gemeenteraad Kelly Tanghe (43) en schepen Stijn Ramboer (42). Schepen Dirk Ampoorter (61) is net als vorige keer lijstduwer.

Op plaats vier staat de eerste nieuwe kandidate, Karen Verholleman (47), advocate en vennoot in het advocatenkantoor VVV Advocaten in Kortemark met bijkantoor in Koekelare.

(SV)

The post Vooruit Koekelare is klaar voor de verkiezingen van 13 oktober: “Een sterk team voor een sterk beleid” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Inwoners wijk Sint-Anna klagen over isolement door afsluiten Durmebrug in Waasmunster, maar “die gaat ten vroegste eind augustus weer open”

De Durmebrug in Waasmunster gaat niet open vóór alle werken aan de Gewestweg N446 tussen Waasmunster en de snelweg gedaan zijn. Dat zegt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) na kritiek van de bewoners van de wijk Sint-Anna die aan de andere kant van de brug wonen. Zij moeten al maanden kilometers omrijden naar het centrum van Waasmunster en voelen zich helemaal

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (36) uit Avelgem rijdt na controle met 3 promille gewoon verder: “Duidelijk geen respect voor politie en verkeersregels”

‘Dikhoofd.’ ‘Beuzakken.’ ‘Blondie.’ ‘Micha Marah.’ Het waren maar enkele van de denigrerende verwensingen die twee (blonde) agenten op 18 februari 2023 in Anzegem van een 36-jarige automobilist uit Avelgem naar het hoofd geslingerd kregen. Hij was net met 3 promille langs de kant gezet maar reed daarna doodleuk verder naar huis. Hij kreeg een fikse boete en rijverbod van anderhalve

Lees meer »

Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op site Sport Vlaanderen

Vrijdagavond werd bij Sport Vlaanderen Waregem de gloednieuwe all weatherpiste voorgesteld. Het stadsbestuur en vzw De Gaverbeek investeerden in een grote piste die het ganse jaar door gebruikt kan worden. Daarnaast werd ook een extra longeerpiste ingericht. “Dit is een bijzonder moment in onze geschiedenis”, reageert directeur Wim Vanderschueren.
The post Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op

Lees meer »