Jongen (7) verdronken in recreatiedomein De Mosten: “Een nachtmerrie”

In Hoogstraten in de Antwerpse Kempen is donderdagnamiddag een zevenjarig kind om het leven gekomen. Dat bevestigt de lokale politie. De jongen verdronk in de zwemvijver van het stedelijk recreatiedomein De Mosten. Hoe dat precies kon gebeuren, wordt nog onderzocht.

 

Meer krantenkoppen in België

Bénédicte (55) opent eigen galerie in Oostende

Voortaan exposeert Bénédicte Vandewattyne (55) haar recent werk permanent in haar eigen gezellige geborgen Artgallery in de Wittenonnenstraat 49-51 in Oostende.
The post Bénédicte (55) opent eigen galerie in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het gemeenterapport van Bredene: Politieke temperatuur steeg samen met zwembadfactuur

Op zondag 13 oktober mag je weer kiezen wie de komende zes jaar je gemeente zal leiden. Maar hoe heeft het huidige gemeentebestuur het gedaan? Welke projecten werden gerealiseerd, welke op de lange baan geschoven? Wat pakte het bestuur goed aan, waar werd geflaterd? Je ontdekt het in dit gemeenterapport.
The post Het gemeenterapport van Bredene: Politieke temperatuur steeg

Lees meer »

“Lesse steeg in 2 uur tijd met anderhalve meter”: beelden tonen hoe kajakkers, onder wie 400 tieners uit Sint-Truiden en Poperinge, in moeilijkheden komen

Honderden kajakkers, voornamelijk jongeren, zijn donderdag in grote problemen gekomen bij het afvaren van de Lesse met kajaks. Zeven jongeren werden in het ziekenhuis opgenomen wegens onderkoeling of paniekaanvallen, meldt de hulpverleningszone Dinaphi. Niemand verkeert in levensgevaar en er zijn geen vermisten. De kajakkers waren voornamelijk schoolkinderen, onder wie 400 tieners uit scholen in Sint-Truiden en Poperinge. Ze kregen te

Lees meer »

Hezbollah bevestigt ook dood van commandant Ali Karaki – Lichaam van Hezbollah-leider geborgen: “Lichaam nog intact”

Hezbollah heeft nu ook de dood van commandant Ali Karaki bevestigd. Karaki kwam om bij dezelfde aanval waarbij Hezbollah-leider Hassan Nasrallah de dood vond. Het lichaam van Nasrallah is intussen geborgen. Opvallend: het lichaam is nog intact, melden een medische en een veiligheidsbron. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »

Kat Kerkhofs wil tweede kind met Dries Mertens: “Dat zal niet lang meer duren, want ik heb mijn leeftijd”

“Ik miste Ciro, ik keek elke dag naar foto’s.” Voor Kat Kerkhofs (36) was ‘Over de oceaan’ een beproeving. Maar deelnemen aan het programma smaakt ook naar meer televisiewerk, van zodra haar voetballende echtgenoot Dries Mertens (37) ermee stopt. Of komt er toch nog een broertje of zusje voor zoontje Ciro (2,5)? In dit interview met ‘Dag Allemaal’ heeft Kat

Lees meer »

Liveblog – “Bijna 500.000 Libanezen op de vlucht”, Israël zet aanvallen op Hezbollah voort

Volgens de Libanese minister van Buitenlandse Zaken zijn nu al bijna een half miljoen mensen op de vlucht. Vanuit het zuiden van Libanon vertrekken tienduizenden mensen naar het noorden, uit vrees voor Israëlische luchtaanvallen. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zegt intussen dat de luchtaanvallen tegen Hezbollah blijven voortgaan. Volg de belangrijkste ontwikkelingen in deze liveblog.

Lees meer »