Zeventien mensen opgepakt in Bolivia in verband met mislukte staatsgreep

In Bolivia zijn donderdag zeventien mensen opgepakt, onder wie actieve en gepensioneerde militairen en verschillende burgers, vanwege hun vermoedelijke banden met de mislukte staatsgreep van woensdag tegen de linkse president Luis Arce. 

Meer krantenkoppen in België

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Horecazaak Kings, met Hans Blanckaert als boegbeeld, sluit de deuren

Uiterlijk op 21 juli sluit horecazaak Kings in de Slachthuisstraat, met Hans Blanckaert als bekendste medewerker en boegbeeld, de deuren. Blanckaert verwierf ook grote bekendheid als erg kritische stem tijdens de coronacrisis. “Door alle regeltjes en hoge kosten is het nauwelijks nog rendabel om in dit land een horecazaak te runnen”, zegt Blanckaert. “De regelgeving en de administratieve rompslomp zijn

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt

Rommelmarkten afschuimen. De meesten doen het voor de gezelligheid maar voor antiquairs als Goedele Aerts van Adesso Antiques is de rommelmarkt meer dan wat slenteren in het zonnetje.
The post Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Moeders stoofvlees is een groot succes”: Valérie en Daivy van ’t Frietje in Koksijde eten nog elke dag zelf graag hun frietjes

Op 1 maart 2018 namen Valérie Butin (53) en Daivy Dert (47) de fakkel over van een bekende frituur in Koksijde-Bad. Zonder enige frituristenervaring, maar vastbesloten om er 100 procent voor te gaan. Zes jaar later blikken ze terug op het parcours dat ze hebben afgelegd. “Uiteraard hebben we oog voor de nieuwe trends en proberen we nieuwigheden uit”, klinkt

Lees meer »

Is het aandeel Tesla te duur?

17:07 De Amerikaanse autobouwer zag deze week 100 miljard dollar beurswaarde bijkomen na mooie verkoopcijfers. Maar is het aandeel met een verwachte koers-winstverhouding van 95 niet te duur?

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »