LIVEBLOG WORLD CUP OF DARTS. Van den Bergh en Huybrechts, die beter willen doen dan halve finale vorig jaar, komen op gelijke stand

Het is weer tijd voor de World Cup of Darts! Dit weekend vormt de Eissporthalle in Frankfurt het decor voor het unieke landentoernooi. Het Belgische koningskoppel Dimitri Van den Bergh-Kim Huybrechts komt vanavond voor een eerste keer in actie. Het duo neemt het op tegen Singapore. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse Westerscheldetunnel tolvrij voor auto’s vanaf 2025

Het parlement van de Nederlandse provincie Zeeland heeft unaniem ingestemd met het tolvrij maken van de Westerscheldetunnel voor automobilisten en motorrijders. Vanaf 1 januari 2025 hoeven zij geen geld meer te betalen om door de 6,6 kilometer lange tunnel tussen Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen te rijden.

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, overweegt juridische stappen tegen Netflix: “‘The Man With 1000 Kids zit vol onwaarheden”

Het gespreksonderwerp van dit moment is ongetwijfeld de nieuwe Netflix-docu ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is het echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. In een interview met ‘Veronica Superguide’ beweert hij dat de documentaire

Lees meer »

Vrouw van wielrenner Jasper Stuyven aangeklaagd door Amerikaans miljardenbedrijf door gebruik van woord ‘peloton’: “Hallucinant”

Een opmerkelijke zaak: Elke Bleyaert, de vrouw van wielrenner Jasper Stuyven en oprichtster van The Women Peloton, is door een Amerikaans fitnessbedrijf voor de rechter gedaagd. “Het bedrijf heeft het woord ‘peloton’ gemonopoliseerd”, reageert Bleyaert. Na maanden procederen heeft Bleyaert de rechtszaak verloren. The Women Peloton is de grootste vrouwelijke fietscommunity in ons land.

Lees meer »

ROYALTYCHECK. Camilla wordt distelkoningin, Frederik en Mary doen het traditioneel in Groenland

De Britse koningin Camilla heeft de hoogste onderscheiding in Schotland gekregen. Ze is nu… de distelkoningin. De Deense koningin Mary maakte een verre reis met koning Frederik, maar ze bleven daarbij toch binnen hun koninkrijk. En koningin Máxima trok naar een gemeente waar ze de vlucht van inwoners proberen te stoppen. Dit en meer viel deze week op in royaltyland.

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

“Bevriend met een dochter van Trump.” Wie zijn de kleinkinderen van Biden die zich nu willen mengen in de politiek?

De familie van Joe Biden moedigt hem aan om in de presidentsrace te blijven. Het is zijn campagneteam dat schuld heeft aan het desastreuze debat, zo klinkt het daar. Daarom wil minstens één kleinkind zich gaan bemoeien met die campagne. Wie zijn die jonge Bidens? Opvallend: er kwam er vorig jaar nog eentje bij. Niet omdat het toen het levenslicht

Lees meer »