Joppe De Roeck uit De Haan genoot van zon, zee én strand, én vertrekt naar huis met foto bij Marie Verhulst van ‘Samson & Marie’

De vijftienjarige Joppe De Roeck uit De Haan beleefde een mooie dag op het strand van De Haan. Joppe vertoefde daar in leuk vrouwelijk gezelschap. De namiddag sloten ze plots af met een foto bij Marie Verhulst, bekend van ‘Samson & Marie’, maar ook van de Play4-reeks ‘De Verhulstjes’.

Joppe verliet de schoolbanken in het O.L.V. College Petrus en Paulus in Oostende, waar hij tot eind juni in het derde middelbaar zat. Vanaf begin september zal hij terug met de tram van De Haan naar Oostende rijden om dan als student in het vierde middelbaar te beginnen. In de voorbije dagen genoot Joppe al van zijn vakantie aan zee. Ver moet hij daarvoor niet gaan, want de jongeman woont dichtbij de kust van De Haan. Hij was in het gezelschap van jonge vrouwen. Vriendinnen? “Die meisjes verblijven hier aan zee, maar zijn niet van onze provincie. Ze zijn tijdelijke buren van me en we doen wel vaak iets samen. We gingen ook al eens samen in de zee en zagen blauwe algen die licht gaven. Dat was echt prachtig. Maar ik ken hen dus nog maar net”, geeft hij toe.

Joppe tussen zijn vrouwelijke harem, én ook Marie Verhulst. © PADI

Terwijl Joppe en de meisjes aan het zonnen waren, was er even verderop op het strand veel bedrijvigheid. Studio 100 begon immers met de clipopname van de nieuwe single ‘Naar Zee’ van Samson & Marie. Naargelang het uur vorderde, kwamen er méér personages langs om mee te spelen. Natuurlijk mocht ook Marie niet ontbreken. Joppe trok zijn stoute schoenen aan en vroeg om een foto, samen met zijn vrouwelijk gezelschap. “Vroeger keek ik vaak naar ‘Samson & Gert. Nu niet meer. Eerlijk, ik zag nog nooit een aflevering van ‘Samson & Marie’. Ik ken Marie Verhulst wel van het programma ‘De Verhulstjes’. Eerder had ik al een gevoel dat ze daar zou zijn. Ik ging immers wandelen met mijn hond en ik zag het busje van ‘Samson & Marie’ staan. Toen had ik nog niet door dat het voor een opname was. Dat had ik pas door toen ik met mijn buren naar het strand ging. Het was zeer speciaal om het mee te maken, zeker omdat je niet zou verwachten dat het in De Haan zou gefilmd worden. Je zou eerder denken aan de badstad Oostende of andere nog grotere badsteden. Het was wel leuk van dat eens van dichtbij mee te maken”, besluit Joppe die dichtbij het strand woont, en aan watersport en taekwondo doet. (PADI)

De nieuwe single ‘Naar Zee’ komt uit op woensdag 3 juli én de clip op vrijdag 5 juli

The post Joppe De Roeck uit De Haan genoot van zon, zee én strand, én vertrekt naar huis met foto bij Marie Verhulst van ‘Samson & Marie’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vondels vzw opent nieuw huis in Ieperse Witte Huizenwijk

In de Siegenlaan 3 in Ieper opende de vzw Vondels een nieuw huis voor meerderjarige mensen met een beperking of een vermoeden van beperking op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het gebouw valt op door zijn kleinschaligheid en het maakt deel uit van de Witte Huizenwijk. Vooral dat laatste is een belangrijke troef voor de bewoners.
The

Lees meer »

KIJK. Nederlandse urbexer vindt spookstad in droogste woestijn op aarde, waar de röntgentoestellen nog in het ziekenhuis staan

Urban Explorer Bob Thissen neemt ons mee naar enkele verlaten dorpen in de Atacama-woestijn in Chili. Dat is de droogste plek op aarde. In de 19e en 20e eeuw waren er veel dorpen in de woestijn, voornamelijk bevolkt door mensen die in nabijgelegen mijnen werkten. De meeste van die dorpen zijn spooksteden geworden. Al zijn sommige dorpen niet écht verlaten,

Lees meer »

21 West-Vlamingen, waarvan 8 nieuwkomers, leggen eed af voor Vlaams Parlement, Jeremie Vaneeckhout doet het … zonder snor

124 leden van het Vlaams Parlement legden gisteren de eed af voor de komende vijf jaar. Eerst moest er in een plenaire vergadering beslist worden of het verkiezingsresultaat in Brussel geldig was. De meerderheid besliste dat er geen hertelling moet komen. Na die stemming konden de parlementsleden hun eed afleggen. Dat deden ook 21 West-Vlamingen, waaronder 8 nieuwkomers.
The

Lees meer »

Aantal gevallen van stalking blijft jaar na jaar stijgen

Het aantal criminele feiten is in 2023 nagenoeg stabiel gebleven in vergelijking met het jaar voordien. Wel zijn er enkele opmerkelijke verschuivingen. Zo nam het aantal woninginbraken en gevallen van internetfraude af. Daartegenover staat dat er meer feiten waren van zakkenrollerij en grijpdiefstallen. Ook het aantal gevallen van stalking bleef toenemen. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de federale politie.

Lees meer »

Tot 100 euro extra om wachtrijen in pretparken te vermijden: de FastPass

Sommige pretparken bieden bovenop de normale toegangsprijs, een ‘FastPass’ aan: zo kan je wachtrijen aan attracties vermijden. Je betaalt dan 5 tot wel 100 euro meer, afhankelijk van het aantal attracties waar je niet wil aanschuiven. In de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma ‘WinWin’, ergert Radio2- presentator Ann Reymen zich aan die praktijken.

Lees meer »

Sciensano waarschuwt voor toegenomen activiteit van teken

Er is een hoog risico op de aanwezigheid van teken in de natuur. Daarvoor waarschuwt het gezondheidsinstituut Sciensano. De Sciensano-meter, die weergeeft hoe groot het risico is op teken, staat voor het eerst dit jaar in het rood. Dat duidt op een hoog risico en een piekperiode van het tekenseizoen.

Lees meer »

Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge

De patiënten van het Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg in Brugge hebben een bedrag van 1.058,40 euro ingezameld voor TEJO Brugge, een organisatie waar jongeren gratis en anoniem terechtkunnen voor therapeutische hulp.
The post Snuffelmarkt levert meer dan 1.000 euro op voor TEJO Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels die maandag zonder pardon uit het EK werden gekegeld. Domenico mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis in Dentergem

Ingrid Vandamme, Petra Lobbens en Siska Spiesschaert hebben met De Wolle Bollen een eigen handwerkclub opgericht in Dentergem. Die komt maandelijks bijeen in woonzorgcentrum Mariaburcht. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Komend weekend kan je ze uitzonderlijk aan het werk zien op de kermis van Oeselgem.
The post “Haken is het nieuwe yoga”: nieuwe handwerkclub Wolle Bollen trekt naar kermis

Lees meer »

KIJK. “Mensen vlogen uit hun stoelen”: passagiers getuigen na noodlanding in Brazilië

Afgelopen maandag moest een Boeing 787-9 Dreamliner van Air Europe een noodlanding maken in het Braziliaanse Natal nadat het toestel werd geteisterd door hevige turbulentie. “Mensen waren aan het schreeuwen en aan het rondlopen. Ik zag iemand vastzitten in het bagagevak!”, getuigt een vrouwelijke passagier. Het toestel was onderweg van Madrid naar Montevideo (Uruguay). “Maar van het ene op het

Lees meer »

IN BEELD – Opnames MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide: “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”

Net op het moment dat de Rode Duivels speelden tegen Frankrijk begonnen de opnames van MENTpop en MENT55 op de Grote Markt van Diksmuide. “Voetbal is belangrijk, maar muziek blijft het publiek aanspreken”, zei een artiest backstage tegen ons. En inderdaad, sommigen volgden op hun gsm de voetbalwedstrijd, maar toch was er veel volk tijdens deze opnames. Het begon langzaam,

Lees meer »

Ruim 240.000 mensen geëvacueerd wegens stortregens in China

In het oosten van China zijn meer dan 240.000 mensen geëvacueerd omwille van hevige stortregens die momenteel grote delen van het land teisteren. Dat meldt het persagentschap Nieuw China. Het waterpeil van de Yangtze, met 6.380 kilometer de langste rivier van China, overschreed op verschillende plekken in onder meer de provincie Anhui de alarmdrempels en ook het peil van twintig

Lees meer »