Opvallend: geen schorsing (met uitstel) voor Hayen voor z’n uitsluiting tijdens Anderlecht-Club

Goed nieuws voor Club Brugge en Nicky Hayen. Er hangt de Club-trainer niet langer een schorsing met uitstel boven het hoofd na zijn uitsluiting tijdens Anderlecht-Club in de play-offs. 

Meer krantenkoppen in België

Airbus krijgt megabestelling uit Filipijnen

Vliegtuigbouwer Airbus heeft een voorlopig akkoord gesloten voor de levering van 152 vliegtuigen aan de Filipijnse luchtvaartmaatschappij Cebu Pacific Air. Het order heeft een waarde van 24 miljard dollar (22,4 miljard euro) aan catalogusprijzen, al zijn aanzienlijke kortingen gebruikelijk.

Lees meer »

Hooggerechtshof VS: Trump geniet deels immuniteit tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

“Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28) en Jérémy (29) ommuren huis met 2.000 bierbakken als trouwcadeau

West-Vlaamse woningen werden afgelopen maand verbouwd met bierbakken en deze huwelijksgeschenken groeiden telkens in omvang. Het record staat nu in Zandvoorde: maar liefst 2.000 bierbakken rond de volledige woning van Jérémy Desmet (29) en Maïté Beernaert (28). “Wij wilden niet onderdoen”, aldus hun vrienden.
The post “Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28)

Lees meer »

Voorlopig ontwerp nieuwe bib en dagverzorgingscentrum voorgesteld: “Het wordt veel meer dan een bib”

Het voorlopige, eerste ontwerp voor de nieuwe bibliotheek en het dagverzorgingscentrum werd bekendgemaakt. Voor de bibliotheek werd rekening gehouden met de input van het huidige personeel en de leden van de bibraad. De uitbreiding van het wzc omvat 20 woonzorgkamers, de nieuwbouw van een centrum voor dagverzorging en zeven assistentieflats.
The post Voorlopig ontwerp nieuwe bib en dagverzorgingscentrum voorgesteld:

Lees meer »

Hoe verlopen de Franse parlementsverkiezingen vandaag?

Frankrijk trekt vandaag naar de stembus voor de eerste ronde van de vervroegde parlementsverkiezingen. Drie grote blokken strijden in de hoop om na de tweede ronde het land te leiden: Rassemblement National (uiterst rechts), Nouveau Front Populaire (links en uiterst links) en daartussenin Ensemble van president Macron.

Lees meer »