Marc stond aan de kassa met een volle kar maar kon met geen enkele bankkaart betalen: “Ik voelde me een misdadiger”

Op een mooie dag kon Marc Van Erom niet betalen in de supermarkt. Zijn bankkaarten weigerden dienst. Daar stond hij met een volle kar. “Blijkbaar had ING mijn rekeningen geblokkeerd omdat enkele privégegevens van mij ontbraken.”

 

Meer krantenkoppen in België

Voorzitter en penningmeester geven fakkel door bij Wielercel Maldegem

Bij de Maldegemse Wielercel hebben voorzitter Raf Van de Velde (87) en penningmeester Aimé D’Hooge (88) de fakkel doorgegeven aan Cyriel Gobeyn (69) en Charline Deklerck (63). Beiden blijven verder lid van de Wielercel.
The post Voorzitter en penningmeester geven fakkel door bij Wielercel Maldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na zonneschijn komt regen: KMI kondigt onweerscode oranje af

Vandaag start meestal zonnig met in het zuiden al wel meer wolkenvelden. In de loop van de dag neemt de bewolking overal toe en wordt het wisselend bewolkt. Enkele buien of een onweer zijn al hier en daar mogelijk in de namiddag. Vanavond en vannacht trekt een onweerszone over het zuiden van het land, mogelijk met hevige rukwinden en hagel,

Lees meer »

Generaal opgepakt na poging tot staatsgreep in Bolivia

De militairen die zich woensdag in Bolivia verzameld hadden bij het presidentieel paleis in La Paz en er door president Luis Arce van beschuldigd werden een staatsgreep te willen plegen, zijn weer vertrokken. Dat deden ze nadat president Luis Arce nieuwe militaire leiders had benoemd te midden van wat regionale leiders hebben veroordeeld als een poging tot staatsgreep.

Lees meer »

Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout?

In het verleden zat er vaak PFAS in blusschuim zonder dat iemand daar erg in had. Nu PFAS schadelijk blijkt te zijn en destijds bij sommige bluswerkzaamheden in de grond is gedrongen, rijst de vraag wie er voor die vervuiling verantwoordelijk is.
The post Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Biden geeft toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”: “Maar als je een klap krijgt, sta je weer op”

Een dag na zijn desastreuze debat tegen Donald Trump (78) heeft de Amerikaanse president Joe Biden (81) een toespraak gehouden op een campagnebijeenkomst in de staat North Carolina. Biden kaartte de kritiek op het “rampzalige” debat aan en gaf toe dat hij “niet meer zo goed debatteert als vroeger”. “Maar ik weet wel hoe ik de waarheid moet zeggen en

Lees meer »