Ratten, schurft en stank: jaarverslagen schetsen ontluisterend beeld van onze gevangenissen

Ratten, schurft, stank. De jaarverslagen van de toezichtscommissies schetsen een ontluisterend beeld van het leven in onze gevangenissen. Bijna de helft van de 34 commissies waarschuwt voor de gevolgen van de gebrekkige gezondheidszorg.

 

Meer krantenkoppen in België

Brugge gaststad van WK YOU.FO

De nieuwe, misschien toekomstige olympische sport YOU.FO probeert in ons land voet aan de grond te krijgen. Het is een kruising tussen lacrosse en ultimate frisbee. Wie er kennis wil mee maken kan zondag 30 juni naar ’t Zand in Brugge. Daar wordt het wereldkampioenschap georganiseerd.
The post Brugge gaststad van WK YOU.FO appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Liesbeth Homans vergeet microfoon uit te zetten in Vlaams Parlement: “Pak uw rommel eens mee”

N-VA-parlementslid Liesbeth Homans is vandaag aan het slot van de installatievergadering van het Vlaams Parlement aangeduid als parlementsvoorzitter. Homans vergat haar microfoon uit te zetten terwijl ze plaatsnam voor een toespraak. “Pak uw rommel eens mee”, zegt ze tegen Filip Dewinter (Vlaams Belang). Daarna beseft ze dat iedereen haar opmerking kon horen.

Lees meer »

Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs

De Belgische turnbond (KBT) heeft Glen Cuyle voorgedragen bij het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) voor het behaalde niet-nominatieve ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. De 21-jarige Cuyle haalde tijdens de interne selectietesten (op 22 en 29 juni) de hoogste score aan de ringen.
The post Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs appeared

Lees meer »