Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien”

Een 50-jarige man uit Oekraïne riskeert één jaar cel voor aantasting van de seksuele integriteit en exhibitionisme. Tussen de slachtoffers zat een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.

Op 19 mei 2024 liep bij de politie van de zone Vlas de melding binnen dat een man zich in de buurt van de groenzone aan de voormalige Vetexfabriek in Kortrijk zichzelf in zijn auto aan het bevredigen was. Een 13-jarig meisje dat met haar fiets langs reed, had dit opgemerkt. Toen de politie ter plaatse kwam, schrok Dmytro R. zich een hoedje. Met open rits sprong hij uit zijn wagen. De agenten namen hem mee voor verhoor naar het politiecommissariaat, maar groot was hun verbazing toen hij zelfs in de combi zijn handelingen verder zette.

“Een verkeerde interpretatie”, ontkende zijn advocaat. “Zijn rits stond nog open. In de combi probeerde hij gewoon tevergeefs om die dicht te krijgen.”

Geen privacy

Ook het exhibitionisme aan de Vetex ontkende hij. “Hij huurt met drie andere landgenoten een kamer en heeft geen privacy”, aldus zijn advocaat. “Om aan zijn behoeften te voldoen, zonderde hij zich even af op een afgelegen plaats. Hij was overtuigd dat niemand hem zou kunnen zien.”

“Er zijn voldoende privéruimtes zoals toiletten die je kan afsluiten als je in de toekomst nog eens je behoeften wil voldoen”, gaf de rechter hem alvast als goede raad mee.

Vonnis op 4 september. (LSi)

The post Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vernieuwd Westfront Nieuwpoort laat je de Groote Oorlog ervaren als nooit tevoren

Na bijna tien jaar heeft Westfront Nieuwpoort een grondige inhoudelijke update gekregen. Daarbij werd de bestaande permanente tentoonstelling over de Eerste Wereldoorlog volledig vernieuwd, met aangepaste technologie en nooit eerder vertoonde artefacten. Bezoekers ervaren het iconische verhaal van de onderwaterzetting vanuit een andere invalshoek.
The post Vernieuwd Westfront Nieuwpoort laat je de Groote Oorlog ervaren als nooit tevoren appeared

Lees meer »

Juf Annelies Fonds bezorgt De Graankorrel drie nieuwe fietsen

Na de gewelddadige dood van juf Annelies Verschaeve uit Geluwe werd het Juf Annelies Fonds opgericht. Er kwamen al heel veel giften. Ondertussen mocht men in vrije basisschool De Graankorrel Wervik drie nieuwe fietsen van verschillende groottes in ontvangst nemen.
The post Juf Annelies Fonds bezorgt De Graankorrel drie nieuwe fietsen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (0-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – Club leidt met 0-1.

Lees meer »

Bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen in 2023

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.500 zwerfkatten gevangen. Zo bericht ‘De Zondag’ vandaag, op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Het gaat om exact 13.428 dieren, oftewel 8 procent minder dan in 2022, toen meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald.

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slaag krijgt, gaat hij dat moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »