Turks EK-feest leidt tot karrenvracht aan boetes in Heusden-Zolder

De Turkse kwalificatie op het EK in Duitsland heeft woensdagavond in Heusden-Zolder tot tientallen boetes voor de feestvierders geleid. Bestuurders die claxonneerden of zichzelf filmden gingen op de bon.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook bisschop van Brugge benoemt gevoel van schaamte binnen de kerk

Ook Lode Aerts, bisschop van Brugge, heeft zaterdagochtend het gevoel van schaamte binnen de kerk benoemd. Paus Franciscus zei gisteren/vrijdag dat de Kerk om vergiffenis moet vragen voor jarenlang seksueel misbruik. “We moeten ons schamen”, klonk het bij de kerkleider.
The post Ook bisschop van Brugge benoemt gevoel van schaamte binnen de kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Tekortgeschoten”: ontgoochelde interim-coach David Hubert ziet hoe Anderlecht in hetzelfde bedje ziek blijft na puntendeling bij Dender

Een flauw Anderlecht heeft op Dender voor de vijfde competitiewedstrijd op een rij niet kunnen winnen. Edozie trapte de Brusselaars nochtans eerst op voorsprong. Een moedig strijdende promovendus sloeg met een loeier van Scheidler keihard terug. De thuisploeg vierde het verdiende punt alsof het behoud reeds werd verzekerd. Interim-coach David Hubert reageerde ontgoocheld: “Qua efficiëntie schoten we tekort.”

Lees meer »

KIJK. Dit is de tweede afvaller in ‘The Masked Singer’: drie speurders hadden het meteen bij het rechte eind

In de tweede aflevering van ‘The Masked Singer’ maken zes nieuwe mysterieuze figuren hun opwachting. Dit keer proberen Erik Van Looy, Frances Lefebure, Véronique De Kock en een gastspeurder de geheime identiteiten te ontrafelen. Vorige week moesten we al afscheid nemen van Mister Withlove, maar welk masker valt vanavond af? Volg het in onze liveblog.

Lees meer »

Ivan Bruneel inventariseert de nachtvlinders in zijn tuin: “Natuur is mijn grote passie”

Ivan Bruneel (68) startte half mei 2023 met het inventariseren van nachtvlinders in zijn tuin. Sindsdien wist hij meer dan 400 verschillende soorten nachtvlinders waar te nemen, waaronder een tiental zeldzame. Natuur is de grote passie van Ivan. Hij wil graag alles determineren wat in zijn tuin verblijft en leeft.
The post Ivan Bruneel inventariseert de nachtvlinders in zijn

Lees meer »