Frankrijk boven in NBA draft, Bronny James en Ajay Mitchell nog niet gekozen

Ajay Mitchell (22). Remember the name. De kans is groot dat onze landgenoot donderdagnacht gedraft wordt door een NBA-team. Woensdagnacht werd Zaccharie Risacher, een 19-jarige Fransman, als first pick gekozen door de Atlanta Hawks. 

Meer krantenkoppen in België

“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.
The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »

Portugese oud-premier Costa belooft aan eenheid te werken in EU

Aankomend voorzitter van de EU-regeringsleiders António Costa ziet het als zijn belangrijkste taak om aan de “eenheid te werken” binnen de Europese Unie. Dat heeft de oud-premier van Portugal via een videoverbinding gezegd meteen na afloop van de EU-top waar de EU-regeringsleiders over zijn benoeming hebben besloten. Costa neemt in december de functie over van de Belg Charles Michel.

Lees meer »

Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd

In 2022 werden op het domein Tempelhof nieuwe jeugdlokalen geopend. Ondertussen werd ook de volledige omgeving vernieuwd. “Het domein kreeg een nieuwe toegang, fietsenstalling, overdekte ruimte en een open grasveld voor de vier jeugdbewegingen die er gevestigd zijn”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Omgeving jeugdlokalen op domein Tempelhof op Sint-Pieters (Brugge) is heraangelegd appeared

Lees meer »

Robot of een echte vrouw? Restaurantgangers kunnen ogen niet geloven wanneer hun eten opgediend wordt

Er wordt hard gewerkt aan technieken om robots er realistischer uit te laten zien, maar in China denken sommige restaurantgangers dat ze al door een hoogtechnologische machine worden bediend. In een restaurant in Chongqing gebruikt eigenaar Li namelijk haar passie voor dansen – en dan voornamelijk streetdance – om zich voort te bewegen als een robot. En daar is ze

Lees meer »