Militaire staatsgreep in Bolivia lijkt afgewend: generaal opgepakt na binnenvallen van presidentieel paleis

De militairen die zich woensdag in Bolivia verzameld hadden bij het presidentieel paleis in La Paz en er door president Luis Arce van beschuldigd werden een staatsgreep te willen plegen, zijn weer vertrokken. Dat deden ze nadat president Luis Arce nieuwe militaire leiders had benoemd te midden van wat regionale leiders hebben veroordeeld als een poging tot staatsgreep. 

Meer krantenkoppen in België

De Madams openen hun gezellige tuinbar in Beselare: “Genieten in mooie omgeving, met leuk gezelschap”

De passie voor het koken bracht Melanie De Coninck en Griet Opsommer samen. Het resulteerde in een foodtruck en een zomerbar die deze zomer de deuren opent in de Kruisbierboomstraat 9 in Beselare, vanaf vrijdag 5 juli.
The post De Madams openen hun gezellige tuinbar in Beselare: “Genieten in mooie omgeving, met leuk gezelschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paradise City klokt af op 43.000 bezoekers

De negende editie van het elektrofestival Paradise City heeft 43.000 bezoekers aangetrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Op zaterdag waren er een aantal stevige regenbuien, maar die zaten de positieve energie waar het festival voor bekendstaat, niet in de weg.

Lees meer »

Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen boven voor mama van Tristan uit Passendale

Een 7-jarige jongen van een school uit Antwerpen is gisteren verdronken in een zwemvijver van recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten tijdens een schooluitstap. Het ongeval roept pijnlijke herinneringen op aan Tristan Siegmund uit Passendale die begin juli 2017 verdronk in een recreatievijver in het Nederlandse Chaam.
The post Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen

Lees meer »

Kleinzoon van oprichter Van Hool vangt bot bij de rechter: Zuid-Afrikaans bedrijf mag trailerdivisie overnemen

Slecht nieuws voor Marc Van Hool, kleinzoon van de oprichter van de failliete busbouwer Van Hool. Hij zal de trailerdivisie van het bedrijf van zijn grootvader Bernard niet kunnen overnemen. Het derdenverzet dat hij met een investeringsfonds instelde tegen de curatoren van de failliete busbouwer is onontvankelijk verklaard, meldt de Antwerpse ondernemingsrechtbank maandag.

Lees meer »

Remco Evenepoel imponeert in zware Galibier-rit, al was het ook even schrikken: “Paar keer weggegleden in afdaling”

Prima dag voor Remco Evenepoel (24). Onze landgenoot ging in de vierde Tour-etappe op de Galibier lang vlot mee met de belangrijkste klassementsmannen en werd in de rit uiteindelijk knap tweede. Na de ongenaakbare Tadej Pogacar, maar vóór Jonas Vingegaard en Primoz Roglic. In de afdaling richting de finish was het wel een paar keer schrikken, gaf Evenepoel ook toe.

Lees meer »