En of de sfeer gespannen was: geïrriteerde Tedesco jaagt cameraman weg tijdens bespreking

Bondscoach Domenico Tedesco (38) zit met de Rode Duivels in de achtste finales, maar was na de wedstrijd tegen Oekraïne zichtbaar geïrriteerd. Niet enkel op zijn persconferentie, even ervoor al rond de middencirkel toen hij een korte debriefing hield en daarbij een cameraman wegjoeg. 

Meer krantenkoppen in België

Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland

Zoals zaterdag, heeft de Portugees Antonio Félix Da Costa (Tag Heuer Porsche) zondag de tweede ePrix in Portland gewonnen. Landgenoot Stoffel Vandoorne (DS Penske) wist de elfde plaats te bemachtigen op de veertiende van de zestien manches van het Formule E-kampioenschap.
The post Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een bescheiden huwelijk, maar wel een met bijzondere details: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde, ondernemer Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid. Zo was er een hele grote vol-au-vent-koek in plaats van een bruidstaart. “Jens en ik houden niet van het klassieke trouwgebeuren.”

Lees meer »

Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al tiental kandidaten op lijst”

De nieuwe partij VVV, Van en Voor het Volk in Wielsbeke krijgt verder vorm. Initiatiefnemers Kurt Malysse en Filip Dinneweth konden al een tiental mensen warm maken om op hun lijst te staan. Ook het programma komt stilaan in een definitieve plooi te liggen.
The post Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al

Lees meer »

Proclamatie loopt uit de hand: opvoeder gewond nadat leerling glas naar hem gooit

Een leerling van een middelbare school in het West-Vlaamse Gistel heeft tijdens de proclamatie van de laatstejaars een glas naar zijn opvoeder gegooid. Die liep daarbij een diepe snee in de nek op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie kwam de gemoederen bedaren en stelde een proces-verbaal op tegen de minderjarige leerling. Maar de directrice van de

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »