Rode Duivels genadeloos uitgefloten: Vertonghen met vragende armen naar fans, De Bruyne stuurt ploegmaats naar binnen

Na hun flauwe pot, waar die 0-0 tegen Oekraïne vasthouden duidelijk het belangrijkste was, werden de Rode Duivels opvallend hard uitgefloten door de Belgische fans. Vertonghen ging op een gegeven moment met vragende armen richting de supporters. Aanvoerder De Bruyne maande zijn teammaats aan om terug te keren, ze gingen dus zonder de fans te groeten naar binnen. 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie verhuisde

Een vrouw eist van haar voormalige 41-jarige buurman uit Diksmuide liefst 6.000 euro schadevergoeding in de rechtbank van Veurne. I. beweert door M.D. jarenlang gepest en zelfs fysiek aangevallen te zijn, waarop ze verhuisde. De man zelf schuift echter alles in de schoenen van de vrouw.
The post Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie

Lees meer »

Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie”

De Maria-Ommegang trekt op zondag 7 juli door de Poperingse centrumstraten. Het Maria-Ommegangscomité kon door problemen aan het gebouw niet aan kledij of attributen voor de processie. Daarvoor werd een oplossing gevonden en het comité kijkt reikhalzend uit naar de processie.
The post Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein

De komst van de Duitse rockers van Rammstein biedt ook opportuniteiten voor lokale ondernemers. Zo organiseren Vicky Helsmoortel (44) en Kevin Vandromme (49) van restaurant (H)eerlijk dit weekend een bierfestival en comedyavond.
The post Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tanguy Ottomer stelt zijn boek ‘Knokke-Heist Boulevard Nostalgie’ voor: “Nostalgische kijk op mijn jeugd”

In het majestueuze decor van de Magrittezaal in het Knokse Casino stelde de Antwerpse auteur en stadsgids Tanguy Ottomer zijn boek ‘Knokke-Heist Boulevard Nostalgie’ voor. Het nostalgische boek brengt je terug naar de hoogdagen van de badplaats, toen wereldsterren en kunstenaars als Niki de Saint Phalle en Keith Haring er flaneerden. “In mijn kinder- en jeugdjaren kwam ik ieder weekend

Lees meer »

Voortvluchtige drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ krijgt 15 jaar cel en ziet 8 miljoen euro verbeurd verklaard

De correctionele rechtbank heeft de voortvluchtige Antwerpse drugsbaron Hoesny A. veroordeeld tot vijftien jaar cel en een boete van 400.000 euro wegens grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Daarnaast legt de rechtbank een verbeurdverklaring van 8 miljoen euro aan criminele inkomsten op. Voetbalmakelaar en voormalig AEL-kopstuk Mohamed Benhaddou, de rechterhand van Hoesny, moet tien jaar de cel in.

Lees meer »

KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale

KSV Pittem A kon na een sterke eindronde alsnog de promotie naar tweede provinciale bewerkstelligen. De promovendus kon de huidige kern bijeen houden en aanvullen met een zestal nieuwkomers. Zij krijgen Pieter Danneels als sportieve baas.
The post KSV Pittem A hoopt op rustig seizoen in tweede provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groothertog Henri bereidt troonafstand voor: Luxemburg verwelkomt opnieuw Belgische groothertogin

De Luxemburgse groothertog Henri (69) bereidt zijn troonsafstand voor. Hij schuift zijn oudste zoon Guillaume (42) komende herfst naar voren als zijn opvolger, in afwachting van een definitieve machtsoverdracht. Luxemburg krijgt daarmee opnieuw een ‘Belgische’ groothertogin: Stéphanie (40), de tegenpool van haar omstreden schoonmoeder, groothertogin María Teresa. “In het paleis zullen heel wat medewerkers opgelucht ademhalen.”

Lees meer »

Een op de zes werknemers ontvangt fietsvergoeding

Uit de jaarlijkse evaluatie van de alternatieve loonvoordelen in 2022 blijkt dat de tweede pensioenpijler het belangrijkste voordeel blijft. Ook maaltijd- of ecocheques zijn populair, net als een tussenkomst in woon-werkverkeer. Maar liefst één op de zes werknemers ontvangt een fietsvergoeding, een stijging van 3 procent tegenover het jaar voordien.

Lees meer »

Crimineel licht juwelier op met sluw trucje

De Britse politie is op zoek naar een crimineel die een juwelier heeft opgelicht eind juni in Stoke-on-Trent. De man wou een gouden sieraad verkopen aan de juwelier, maar verwisselde het horloge na het wegen met een waardeloos kopie. De juwelier is zo’n 2.080 euro kwijt.

Lees meer »