LIVEBLOG TSJECHIË-TURKIJE (21u). Turkse massa baant zich een weg richting het stadion

In groep F van het EK heeft Turkije aan een puntje tegen Tsjechië genoeg om zeker te zijn van een plek in de 1/8ste finales. Ook de Tsjechen kunnen zich nog plaatsen, maar moéten dan wel winnen. 

Meer krantenkoppen in België

Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.
The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »

DEME gaat groenewaterstoffabriek bouwen in Egypte

Het Belgische bedrijf DEME, dat vooral bekend is als baggeraar, gaat in Egypte een fabriek voor de productie van groene waterstof bouwen. Het heeft daarover een akkoord gesloten met de Egyptische regering. De fabriek zal worden gebouwd in de haven van Gargoub, aan de Middellandse Zeekust. De energie die nodig is voor de productie van de groene waterstof zal komen

Lees meer »

Hij was haar grote jeugdliefde, maar hun relatie liep toch op de klippen: het liefdesparcours van Julia van K3 en haar ex Ben

“Na zo’n romantisch gebaar moeten we wel bij elkaar blijven.” Zo’n 2,5 jaar geleden verraste Ben ‘zijn’ Julia nog met een grote ruiker rozen op haar allereerste K3-show. Inmiddels is gebleken dat de twee niet langer een koppel vormen. Afgelopen weekend bevestigde de K3-zangeres op de première van ‘Sneeuwwitje’ dat ze al een half jaar single is. Een overzicht van

Lees meer »

Geen cassatieberoep tegen vrijspraak juwelier die overvaller doodschoot

De vrijspraak door het Gentse hof van beroep van de juwelier die in 2018 een overvaller doodschoot in de Gentse deelgemeente Oostakker, is definitief. Het openbaar ministerie tekent geen cassatieberoep aan tegen de vrijspraak wegens onweerstaanbare dwang, bevestigt het Gentse parket-generaal. De juwelier had in eerste aanleg nog tien maanden cel met uitstel gekregen.

Lees meer »

Post Title

Nog tot en met zondag 1 september kan je in vakantiehuis d’Heksescheure in de Oude Kortrijkstraat 50 in Beselare terecht in een zomerbar. “We hebben zonnige plaatsjes in onze ruime tuin, maar je kunt er ook genieten van de natuurlijke schaduw onder de knotwilgen”, vertelt eigenaar Steve Melsens.
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

Talent-Is Campus Engineering tevreden na deelname aan Wood Skills: “Boeiend om dit mee te maken”

Tijdens het schooljaar namen verschillende secundaire scholen uit Oost- en West-Vlaanderen deel aan Wood Skills. Daar konden de scholen een project indienen en dat werd voorgesteld tijdens het slotevent in Waregem. Ook Talent-Is Campus Engineering uit Veurne was van de partij.
The post Talent-Is Campus Engineering tevreden na deelname aan Wood Skills: “Boeiend om dit mee te maken” appeared

Lees meer »

“Het is vervangen of verliezen”: Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »