Tweede dodelijk slachtoffer na brand in woontoren in Luik

De brand in een woontoren in Luik van maandag heeft een tweede mensenleven geëist. Dat is woensdag vernomen van de Luikse politie. Twee mensen liggen nog op intensieve zorg.

 

Meer krantenkoppen in België

Southgate en Engelse spelersvrouwen bekogeld met bier en andere projectielen: grimmige sfeer bij Engeland

Moesten de Rode Duivels het na de alles behalve zaligmakende draw tegen Oekraïne doen met boegeroep, dan was de reactie van de Engelse fans na de trieste bedoening tegen Slovenië (0-0) nog wat anders. Niet alleen bondscoach Gareth Southgate kreeg bierbekers naar zich gegooid toen hij de fans ging bedanken, ook de Engelse spelersvrouwen zagen hoe “vanuit alle hoeken” bekers

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter keert terug naar Tenerife nu drie buren van Marc (71) en Laura (67) zijn opgepakt:“Ze voelde dat het die avond zou mislopen”

Was een gebrek aan geld het motief voor de moord? In het kustdorp Callao Salvaje op Tenerife twijfelen ze er niet aan: de drie verdachten – zij woonden op een boogscheut van elkaar – zaten financieel aan de grond. Het geld dachten ze bij Marc en Laura te vinden. Onze reporter trok opnieuw naar Tenerife en sprak er voor het

Lees meer »

Oude boerderij in Merchtem gaat in vlammen op

In de Peisegemstraat in Merchtem is gisteravond een oude boerderij uitgebrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al uit het dak. Bij de brand kwam erg veel rook vrij. Mensen in de buurt kregen dan ook de raad om ramen en deuren dicht te houden.

Lees meer »

Lange wachtlijsten voor zwemlessen voor baby’s, peuters en kleuters: “Hen leren drijven kan levens redden”

Géraldine Saey (36) geeft met haar bedrijf NaGé al meer dan twee jaar zwemlessen in Kortrijk aan baby’s, peuters en kleuters en ziet de wachtlijst verder groeien. “Het is heel belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd al op een goede manier in contact leren komen met water. Het belangrijkste is dat ze leren om te drijven, zodat ze zelf

Lees meer »

Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af

In basisschool ’t Klavertje in Wenduine werd vrijdag al zingend de zomervakantie ingezet. De leerlingen van de derde graad componeerden een schoollied dat aan alle kinderen werd aangeleerd, en dat lied ging vrijdag in première onder het goedkeurend oog van vele ouders.
The post Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Juf Katrien (61) gaat met welverdiend pensioen Prizma Heilige Familie Bosmolens: “Genoten van een laatste dag vol verrassingen”

Het schooljaar zit erop en dat was meteen ook het laatste van juf Katrien Mestdagh bij Prizma Heilige Familie Basisschool Bosmolens in Izegem. De kleuterjuf mag vanaf nu genieten van een welverdiend pensioen en daar kijkt ze heel erg naar uit.
The post Juf Katrien (61) gaat met welverdiend pensioen Prizma Heilige Familie Bosmolens: “Genoten van een laatste dag

Lees meer »

Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »