Motorrijder en fietsster botsen in Aartrijke, man is zwaargewond

Bij een verkeersongeval in het centrum van Aartrijke zijn op het middaguur 2 gewonden gevallen. Een motorrijder van 59 en een fietsster van 53 kwamen met elkaar in botsing. De motorrijder zat gekneld onder zijn motorfiets. De brandweer moest hem bevrijden. De man is zwaargewond. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen zullen opereren

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen, waaronder een met de Europese Unie. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Na onderzoek naar Songfestival in Malmö: EBU stelt nieuwe actiepunten voor én benoemt nieuwe directeur

De European Broadcasting Union (EBU) benoemt een nieuwe directeur en gaat de regels voor delegaties verduidelijken. Dit zijn de uitkomsten van het onafhankelijke onderzoek dat de organisator van het Eurovisiesongfestival heeft laten uitvoeren na scherpe kritiek van verschillende deelnemers en de diskwalificatie van Joost Klein. Nederland volgt nauwlettend of de EBU haar beloften nakomt en zal op basis daarvan beslissen

Lees meer »

“Ik twijfel aan de toekomst met Tedesco”

De Rode Duivels verloren met 1-0 van Frankrijk en zijn uitgeschakeld op het EK. Onze analist Marc Degryse is scherp voor Lukaku en co, maar vooral Tedesco wordt niet gespaard. “Zijn keuzes waren te ver gezocht, hij hield het niet simpel. Maar ook in de omgang en qua uitstraling heeft hij niet gescoord.”

Lees meer »

Dit weekend Eekhoutefeesten in Proven: “Wijkfeesten kregen nieuw jasje”

Het wijkcomité van de Eekhoute in Proven is volop in de weer met de voorbereidingen van zijn jaarlijkse wijkfeesten. Nieuw is de quiz op vrijdagavond. Enkele grote namen binnen de Vlaamse muziekwereld sluiten de feesten af op zondagavond.
The post Dit weekend Eekhoutefeesten in Proven: “Wijkfeesten kregen nieuw jasje” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan

Club Brugge heeft de komst van de 24-jarige Argentijn Zaid Romero bekendgemaakt. Romero, een linksvoetige centrale verdediger, ondertekende een contract tot 2028 bij blauw-zwart.
The post Club Brugge trekt Argentijnse verdediger Zaid Romero aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen Ieper wil rallydorp verhuizen van centrum naar industriezone

Volgens Sam Vancayseele (Groen) brengt het rallydorp in het centrum meer lasten dan lusten. Op de gemeenteraad stelde hij dan ook voor om alles te verhuizen naar de industriezone. Schepen Diego Desmadryl (Open Ieper) ging niet akkoord en stelt voor om de beleving te optimaliseren. “De terugkeer van Boezinge op woensdagavond is een grote stap in de goeie richting”, aldus

Lees meer »

“De Romeo’s mochten alles, wij moesten exclusief werken voor de soap”: waarom Trudy en Pierrot passen voor ‘Familie’-reünie

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »