KIJK. Katy Perry laat monden openvallen met gedurfde topless-look op show van Balenciaga

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (39) krijgt heel wat aandacht wanneer ze met een gewaagde outfitkeuze verschijnt bij een modeshow. Perry toont haar afgetrainde buikspieren in een topless-look met bontjas over. Volgens sommigen wil ze zo de speculaties over het gebruik van Ozempic tegengaan. In Parijs is het momenteel de Haute Couture Fashion Week, zo waren onder andere ook Nicole Kidman en Anna Wintour aanwezig bij de show. 

Meer krantenkoppen in België

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »

Belgisch onderzoek naar gebruik van paddo’s om alcoholverslaving te bekampen

In het Brusselse Brugmann-ziekenhuis loopt momenteel de eerste klinische studie in België naar het gebruik van psilocybine, het werkzame bestanddeel in hallucinogene paddenstoelen, bij de behandeling van alcoholverslaafden. In totaal zullen zo’n 62 personen de komende twee jaar, in lage of hoge doses, met deze stof behandeld worden. Dat is dinsdag gebleken bij de voorstelling van de studie door de

Lees meer »

Vier personen opgepakt voor plannen van staatsgreep in Oekraïne

In Oekraïne zijn zondag vier personen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze een staatsgreep wilden plegen in Kiev. De groep zou al enige tijd in de weer zijn geweest met het posten van berichten op sociale media om de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen. Daarin werd onder meer opgeroepen tot een staatsgreep.

Lees meer »

Aftredend premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte geeft afscheidstoespraak: “Nederland is een gaaf land, dat komt uit de grond van mijn hart”

De Nederlandse aftredende premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte heeft een afscheidstoespraak gegeven vanuit het Torentje, zijn kantoor in Den Haag. Rutte blikte terug op “meer dan 5.000 dagen” als premier en overliep de mooiste en de moeilijkste dagen van de voorbije jaren zoals de toeslagenaffaire en de crash van het vliegtuig MH17.

Lees meer »

“Willen zeker zijn van een goede plaats”: fans kamperen al sinds de vroege uurtjes voor concert van Rammstein in Park Nieuwe Koers

Het is zover. Vandaag komt Rammstein voor de tweede keer naar Park Nieuwe Koers in Oostende. Al gaan de deuren pas donderdagnamiddag open, sinds 8 uur deze ochtend staan reeds tientallen fans ‘te kamperen’ voor de ingang. “Als we zeker willen zijn van een goede plaats, is het belangrijk dat we ook bij de eersten op de festivalweide zijn. Uren

Lees meer »