Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene

Een zestiger uit Veurne heeft voor de Brugse rechtbank acht maanden voorwaardelijke celstraf gekregen voor openbare zedenschennis. De man kreeg onder meer een alcoholverbod opgelegd. Al stelde hij zelf een radicalere oplossing voor.

Op 11 augustus vorig jaar ging M.P. (65) op het strand in Bredene achter drie zonnende meisjes in bikini zitten. Die waren op dat ogenblik 13, 14 en 15 jaar oud. Hij toonde herhaaldelijk zijn geslachtsdelen en terwijl de meisjes uiteindelijk weggingen, begon de zestiger zich te bevredigen.

Alcohol

De redders werden verwittigd en M.P. gaf de feiten meteen toe. “Het was totaal fout, maar als ik alcohol drink heb ik geen remmingen”, zei hij. “Maar die meisjes waren wel sexy en uitdagend gekleed.”

M.P. werd in 1993, 1997 en 2005 al veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf voor openbare zedenschennis. De procureur verzette zich daarom tegen nieuwe voorwaarden.

Maar de verdediging drong alsnog aan op voorwaarden. “Mijn cliënt vergoelijkt niets en gaf meteen aan dat hij hulp nodig heeft”, pleitte advocate Mieke Byttebier. “Intussen kreeg hij die en drinkt hij geen druppel alcohol meer.”

Nóg drastischere maatregel

Toen de rechter de haalbaarheid van chemische castratie opwierp, stelde M.P. een nóg drastischere maatregel voor. “Ik vecht hier al heel mijn volwassen leven tegen”, zuchtte hij. “Ik liep met het plan rond om met een kleine guillotine mijn ballen af te hakken.”

De voorwaarden werden voor een periode van drie jaar opgelegd. Daarnaast is M.P. ook voor vijf jaar zijn burgerrechten kwijt. (AFr)

The post Alcoholverbod voor zestiger die zich bevredigde in buurt van zonnende meisjes op strand in Bredene is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Trouwseizoen langs de Leieboorden in Kortrijk op gang getrapt: “Een uitgelezen locatie die tot de verbeelding spreekt”

Vrijdag 28 juni zijn de nieuwe sessies gestart om langs de Leieboorden in Kortrijk in het huwelijk te treden. En al meteen stonden er zes op het programma. Een van de zes koppels waren Céline en Dieter.
The post Trouwseizoen langs de Leieboorden in Kortrijk op gang getrapt: “Een uitgelezen locatie die tot de verbeelding spreekt” appeared first on

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slaag krijgt, gaat hij dat moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »

Nieuw ontmoetingshuis ’t Verzetje in oude bib in Moerbrugge biedt luisterend oor

Het ontmoetingshuis ’t Verzetje heeft onlangs de deuren in de voormalige bibliotheek in de Valentin Hennemanstraat in Moerbrugge geopend. Het is, naast ’t Gezelleke in Oostkamp, Nieuwvliet in Nieuwenhove, Tope in Ruddervoorde, Het Hertenbos in Hertsberge en De Oude Pastorie in Waardamme, het zesde ontmoetingshuis dat in Oostkamp geopend werd. Je kan er elke maandagnamiddag terecht en uitzonderlijk ook nu

Lees meer »

Er kon nog nét een handje voor Martínez af: gefrustreerde Ronaldo foetert op alles en iedereen en trapt flesje weg na wissel

Neen, het was gisterenavond niet de avond van Portugal en meer bepaald Cristiano Ronaldo (39). De superster was tegen Georgië een vat vol frustratie, niet in het minst nadat hij vlak voorbij het uur al gewisseld werd door Roberto Martínez. Een flesje moest eraan geloven. Het moet wel gezegd: CR7 liet zich op een andere manier ook van z’n beste

Lees meer »

Vervoersdienst Nestor breidt uit met een riksja: “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen”

Wie minder mobiel is, kon bij de Buurthulp Nestor Poperinge al een beroep doen op vrijwilligersvervoer of taxicheques. “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen, schakelen we nu een riksja in. Op de elektrische fiets is plaats voor twee passagiers”, zegt Rebecca Vandemaele, coördinator bij Nestor.
The post Vervoersdienst Nestor breidt uit met een

Lees meer »