‘Als ze zo’n artikel op de front zetten, moet de sfeer erg verziekt zijn’: nog meer stilstand bij ‘The Washington Post’ door cultuurclash

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij”

Op vraag van de handelaars en de seniorenadviesraad voert Diksmuide vanaf dit najaar shop- en go-plaatsen in. De plaatsen worden voorzien bij handelszaken in het stadscentrum, waar voornamelijk sprake is van een korte bezoektijd.
The post Diksmuide voert dit najaar shop- en go-plaatsen in: “Zowel handelaars als seniorenadviesraad zijn vragende partij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Realityster Paris Hilton getuigt in Amerikaanse Congres over ervaringen in jeugdzorg: “Ik leerde niets, behalve trauma”

Voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft realityster Paris Hilton gepleit voor een beter beleid voor kinderen in de pleeg- en jeugdzorg. Ze getuigde er over haar eigen traumatische ervaringen in zogenoemde ’therapeutische kostscholen’. "Dit is een miljardenindustrie die enkel uit is op winst", zei ze. "Ik leerde er niets, behalve trauma."

Lees meer »

35-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Brugge

Bij een zwaar verkeersongeval is dinsdagnamiddag in Brugge een 35-jarige motorrijder om het leven gekomen. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De Bruggeling kwam frontaal in botsing met een andere motorrijder.
The post 35-jarige motorrijder overleden bij ongeval in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze betalen hem zéér goed, dus dit gaat gevolgen hebben”: moet Erik Van Looy vrezen voor tv-toekomst in Nederland?

Van 660.000 naar 290.000 kijkers. Erik Van Looy (62) heeft met zijn ‘Pappenheimers’ geen goede beurt gemaakt in Nederland. “Die man is onverstaanbaar,” reageerde de een, terwijl de ander vond dat het een “waardeloos programma” was. Kritiek die zender RTL, waar Van Looy onder contract staat, niet ontgaan zal zijn. In ‘Dag Allemaal’ laat tv-criticus Jules Hanot (70) zijn licht

Lees meer »

Hooggerechtshof VS: Trump geniet deels immuniteit tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Degradatie Eendracht Aalst doet ook 3 andere clubs naar lagere reeks zakken: “Onbegrijpelijk hiervoor afgestraft te worden”

Het is nu definitief: Eendracht Aalst degradeert naar 1e provinciale. De club werd kampioen in 2e nationale en zou dus naar 1e promoveren, maar kreeg geen licentie voor de nationale reeksen door allerlei problemen binnen de club. De club ging niet in beroep, dus dat betekent dat Aalst nu naar 1e provinciale gaat. Maar dat brengt natuurlijk een domino-effect met

Lees meer »