Met Ajay Mitchell krijgen we wellicht een tweede Belg in de NBA: wat zijn z’n kansen én wat betekent dat voor de Belgian Lions?

Ajay Mitchell (22). Remember the name. De kans is groot dat onze landgenoot donderdagnacht gedraft wordt door een NBA-team. En dan hebben we na Toumani Camara (24) plots een tweede Belg in het Amerikaanse basketbal. 

Meer krantenkoppen in België

Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten”

De politie van Oostende blikt tevreden terug op de eerste concertdag van Rammstein waar 47.500 Rammstein-fans hun muziekhart konden ophalen. Vandaag verwacht Oostende opnieuw eenzelfde aantal fans. De politie blikt terug op een rustige en serene eerste dag zonder noemenswaardige incidenten.
The post Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten” appeared first

Lees meer »

Trui neemt Standaard Boekhandel in Brugsesteenweg over in Roeselare, vestiging in centrum blijft

Trui Vanlerberghe baat al tien jaar de Standaard Boekhandel in de Ooststraat uit. Vanaf 1 augustus komt daar de Standaard Boekhandel Brugsesteenweg bij. Het combineren van een centrumwinkel en een baanwinkel schrikt Trui helemaal niet af. “Beide winkels hebben een ijzersterk team en dit wordt een mooi verhaal. Ik heb er heel veel zin in.”
The post Trui neemt

Lees meer »

“Tedesco moet ophouden met te geloven in complottheorieën. Evenzeer met het aanhalen van bepaalde excuses”: onze chef voetbal hoopt dat bondscoach snel opnieuw zichzelf is

“Keep calm, mister Tedesco – and carry on.” Onze chef voetbal Niels Poissonnier hoopt dat de bondscoach van de Rode Duivels snel weer zichzelf is. “Plots ziet hij allerhande complotten en vijanden. EURO 2024 heeft zich meester gemaakt van Domenico Tedesco”, stelt hij. “Die 0-1 tegen Slovakije moet toch een grotere impact gehad hebben dan velen en hijzelf hebben gedacht.”

Lees meer »

Oog in oog met de maritieme geschiedenis van De Haan op de expo ‘Een strand vol geschiedenis’: “Boeiende reis door de tijd”

Van 1 juli tot 30 augustus duiken bezoekers in de varende en vissende geschiedenis van de gemeente De Haan tijdens de expo ‘Een strand vol geschiedenis’ in het Wielingencentrum. Blikvangers zijn een zeventiende-eeuws scheepskanon en een zeven meter lange boomstamkano van Zuid-Amerikaanse origine, beiden gevonden op het strand van De Haan.
The post Oog in oog met de maritieme

Lees meer »

Opschudding in Middelkerke: Lijst Dedecker en N-VA trekken in oktober elk apart naar de kiezer

Opschudding aan de kust, want maandagavond heeft de lokale N-VA-afdeling in Middelkerke unaniem beslist om apart op te komen bij de lokale verkiezingen. Bijgevolg staan Lijst Dedecker en N-VA in oktober lijnrecht tegenover elkaar in de strijd om de sjerp in de badstad. Dat burgemeester Jean-Marie Dedecker de deur openhoudt voor lokale samenwerking met het Vlaams Belang, stoot de N-VA’ers

Lees meer »

Man (46) die dronken en zonder rijbewijs ongeval veroorzaakt al voor de elfde keer veroordeeld: “Je zal het moeten voelen”

Ooit opnieuw nog eens legaal met de auto rijden. Voor een 46-jarige automobilist is dat na vandaag opnieuw weer iets moeilijker geworden. Hij kreeg onder meer een rijverbod van 5 jaar. Wat spookte hij dit keer uit en wat gebeurde er vroeger al?…
The post Man (46) die dronken en zonder rijbewijs ongeval veroorzaakt al voor de elfde keer

Lees meer »