Marc Degryse voorspelt moeilijke match voor de Rode Duivels: “Onze verdediging zal nóg meer getest worden”

“Oekraïne heeft vertrouwen én meer kwaliteiten dan de vorige tegenstanders.” Onze huisanalist Marc Degryse voorspelt een moeilijke match voor onze Rode Duivels, die enkel en alleen met een overwinning tevreden kunnen zijn: “Zoniet blijf je toch achter met twijfels.” 

Meer krantenkoppen in België

Geen cassatieberoep tegen vrijspraak juwelier die overvaller doodschoot

De vrijspraak door het Gentse hof van beroep van de juwelier die in 2018 een overvaller doodschoot in de Gentse deelgemeente Oostakker, is definitief. Het openbaar ministerie tekent geen cassatieberoep aan tegen de vrijspraak wegens onweerstaanbare dwang, bevestigt het Gentse parket-generaal. De juwelier had in eerste aanleg nog tien maanden cel met uitstel gekregen.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond is er de clash tussen Frankrijk en België. De kapitein spreekt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overweeg openbaar vervoer of de fiets en volg strikt de route-info op parkeertickets: zo raak je in het festivalpark in Werchter 

Festivalorganisator Live Nation en de lokale politie roepen iedereen die naar Bruce Springsteen of Rock Werchter gaat op om zo veel mogelijk de fiets of het openbaar vervoer te gebruiken. Door de aanhoudende regen is maar 70% van de parkings in de omgeving van Werchter beschikbaar. Wie al een parkeerticket heeft gekocht, kan dat zeker gebruiken. "Maar we vragen mensen

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.
The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Lees meer »

Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek”

De stuurgroep Dementievriendelijk Brugge lanceert een nieuwe sensibiliseringscampagne gericht op horecazaken en horecamedewerkers die men beter wil voorbereiden op de omgang met klanten met dementie.
The post Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brand in silo met metaalzaagsel in stelplaats MIVB

In de stelplaats Delta van de MIVB, in Oudergem, woedt momenteel een brand in een silo. Dat meldt de Brusselse brandweer. Voorlopig zou er geen sprake zijn van gewonden, maar 250 werknemers van de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij werden wel geëvacueerd. De bluswerken zouden nog enige tijd in beslag nemen.

Lees meer »