KIJK. Bodycambeelden tonen hoe Stephen (71) toegeeft dat hij zijn vrouw vermoordde: “Ze smeekte me…”

Stephen Parsons (71) is veroordeeld voor een levenslange gevangenisstraf voor de moord op zijn vrouw Erica in 2023. Na de uitspraak van de rechtbank zijn bodycambeelden van de Britse politie vrijgegeven. Daarin geeft Stephen toe dat hij zijn vrouw verstikte vlak voordat hij zijn eigen leven probeerde te nemen, iets wat hij later ontkent. Volgens hem hadden ze een pact gesloten om samen te sterven. De jury volgt Stephen niet in zijn verhaal, en wijst op de verschillende leugens die de man doorheen het proces vertelde. 

Meer krantenkoppen in België

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen

‘t Ferm, de organisatie die zinvolle dagbesteding aanbiedt aan mensen met een beperking, organiseert tijdens de warmste maanden van het jaar opnieuw ‘Ferme Woensdagen’. Die vinden telkens plaats op de binnenkoer van ‘t Capellehof.
The post Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gerecht wil schot in de zaak: Sven Pichal (45) komt snel voor rechter

Sven Pichal (45) zal op dinsdag 9 juli voor de correctionele rechtbank in Antwerpen verschijnen. Het gerecht wil duidelijk dat er schot in de zaak komt, want pas drie weken geleden kreeg Pichal te horen dát hij voor de rechtbank zou komen. Nu is er dus al een datum geprikt. Maar wat zal er die dag dan precies gebeuren?

Lees meer »

Meeste bosbranden in twintig jaar in Amazonewoud tijdens eerste zes maanden van 2024

Brazilië heeft in de eerste helft van het jaar 13.489 branden geteld in het Amazonewoud. Het gaat om het hoogste cijfer in twintig jaar. Dat blijkt maandag uit gegevens van satellietbeelden. Het aantal branden in de eerste jaarhelft ligt 61 procent hoger dan tijdens dezelfde periode vorig jaar (8.344). Experten wijzen naar onder meer de droogte, die historische proporties aanneemt.

Lees meer »

Dames van SK Reningelst mikken op top vijf

Na een zesde plaats vorig seizoen willen de dames van SK Reningelst minstens even goed doen in eerste provinciale. Er komen vier nieuwe speelsters bij.
The post Dames van SK Reningelst mikken op top vijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »