LVMH-patriarch Bernard Arnault koopt belang in rivaal Richemont

20:54 De Franse luxepaus Bernard Arnault heeft ten persoonlijke titel een belang gekocht in zijn kleinere rivaal Richemont. Dat meldt het persagentschap Bloomberg dinsdag. 

Meer krantenkoppen in België

Broers Michel en Francis De Buck vieren 75 jaar ijssalon Au Pingouin

Feest in de Kerkstraat 33: het ijssalon van de gebroeders De Buck bestaat dit jaar liefst vijfenzeventig jaar en dat vieren ze samen met de klant. Een ‘golden ticket’ betekent een jaar lang gratis wafels smullen.
The post Broers Michel en Francis De Buck vieren 75 jaar ijssalon Au Pingouin appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen VTI Ieper metsen Mariakapel als eindwerk: “Er is veel vraag om zulke kapelletjes in stand te houden”

Een eindwerk voor de eeuwen, dat moesten enkele leerlingen van het Ieperse VTI bouwen. Op school metsten ze een nieuwe Mariakapel die donderdag geplaatst werd naast een horecazaak. “We zullen dit later met onze kinderen en kleinkinderen kunnen bezoeken.”
The post Leerlingen VTI Ieper metsen Mariakapel als eindwerk: “Er is veel vraag om zulke kapelletjes in stand te houden”

Lees meer »

Claude Vindevogel uit Diksmuide staat met zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ op het MENT-podium in Diksmuide

Op de Grote Markt in Diksmuide verwelkomde MENT bekende, maar ook minder-bekende artiesten. Claude Vindevogel uit Diksmuide is al altijd bezig geweest met muziek, maar op nationaal vlak is hij niet zo populair. Toch kreeg hij van de zaakvoerders van MENT eveneens een uitnodiging om zijn zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ te zingen voor het publiek. Weldra zie je zijn verschijning

Lees meer »

Bistro Van Gogh ziet concertgangers van Rammstein graag komen: “Het zijn heel productieve dagen voor ons”

De Torhoutsesteenweg werd ter hoogte van de Duinkerkseweg donderdag vanaf 16 uur afgesloten voor het concert van Rammstein. Bistro Van Gogh is daardoor niet meer bereikbaar voor klanten, maar daar had de zaak geen last van. In plaats van bij de pakken te blijven zitten, plaatsten ze buiten een barbecue en verkopen ze hotdogs, braadworsten en drankjes aan de vele

Lees meer »

Hij was haar grote jeugdliefde, maar hun relatie liep toch op de klippen: het liefdesparcours van Julia van K3 en haar ex Ben

“Na zo’n romantisch gebaar moeten we wel bij elkaar blijven.” Zo’n 2,5 jaar geleden verraste Ben ‘zijn’ Julia nog met een grote ruiker rozen op haar allereerste K3-show. Inmiddels is gebleken dat de twee niet langer een koppel vormen. Afgelopen weekend bevestigde de K3-zangeres op de première van ‘Sneeuwwitje’ dat ze al een half jaar single is. Een overzicht van

Lees meer »

Spaans hooggerechtshof weigert amnestie voor Puigdemont

Het Spaanse hooggerechtshof heeft vandaag beslist om de omstreden amnestiemaatregel niet toe te passen voor de voormalige Catalaanse minister-president Carles Puigdemont. Hij werd beschuldigd van verduistering van overheidsgeld. Het aanhoudingsbevel tegen hem blijft dus van kracht.

Lees meer »

Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge

Op de openingsdag zaterdag namen meteen al tientallen een verfrissende duik in het water van de in de zomer jaarlijkse terugkerende zwemzone in de Coupure. Door het mooie weer op zaterdag heeft de zwemzone, die nog toegankelijk is tot en met 1 september, de start dus niet gemist.
The post Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge appeared first on

Lees meer »

Vier jaar cel voor diefstal van luxehorloge ter waarde van 140.000 euro in Knokse uitgaansbuurt

Een Marokkaan, een Algerijn en een Tunesiër hebben voor de Brugse rechtbank elk vier jaar effectieve celstraf gekregen voor een diefstal met geweld in Knokke-Heist. Daarbij maakten ze een horloge ter waarde van 140.000 euro buit. Voor diefstal van een peperdure Rolex werden ze vrijgesproken.
The post Vier jaar cel voor diefstal van luxehorloge ter waarde van 140.000 euro

Lees meer »

KIJK. Serena Williams doet nieuwe poging om in jeansrok te passen na zwangerschap en krijgt steun: “Gooi die rok weg, je lichaam is perfect”

Oud-toptennisster Serena Williams (42) heeft het haar doel gemaakt opnieuw te passen in een jeansrok van Valentino. Williams deelde eerder al twee video’s over pogingen om af te vallen na haar zwangerschap en doet dat nu opnieuw. Verschillende fans vinden het alvast niet nodig dat de zangeres haar doel verderzet. “Koop een nieuwe rok, je ziet er geweldig uit” en

Lees meer »