Tories trekken steun voor 2 kandidaten in wegens gokfraude, ook Labour schorst kandidaat voor Britse parlementsverkiezingen

De Britse Conservatieven hebben dinsdag hun steun ingetrokken voor twee kandidaten voor de komende parlementsverkiezingen. De twee zouden betrokken zijn bij het uitdijende gokschandaal. Volgens de Britse omroep BBC heeft ook de oppositiepartij Labour intussen een gokkende kandidaat geschorst.

 

Meer krantenkoppen in België

Schengen ‘schaft’ het niet meer

21:32 Europese afspraken over migratie en open grenzen vallen als dominoblokjes. Het lappendeken van grenscontroles en onbeheersbare migratiestromen in Europa breekt Schengen op zeker moment, waarschuwen do…

Lees meer »

WHO waarschuwt voor marburgvirus in Rwanda: hoe gevaarlijk is het? En lopen we in België risico?

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor het marburgvirus. Het virus, dat een neefje is van het al even gevreesde ebolavirus, zorgde al voor acht doden in Rwanda. “Er werken veel Belgen in het land, dus er is een kans dat het ook naar hier komt door toevallige reizigers”, verklaart viroloog Kevin Ariën van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Hij legt uit

Lees meer »

Burgerschool ontvangt opnieuw delegatie uit Zuid-Afrika

Burgerschool Roeselare verwelkomt op dinsdag 24 september opnieuw een groep Zuid-Afrikanen voor hun 23e uitwisselingsproject tussen de Burgerschool en Hoërskool Strand uit Zuid-Afrika.
The post Burgerschool ontvangt opnieuw delegatie uit Zuid-Afrika appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kerkgangers reageren geschrokken op aanhouding van priester B.: “We weten niet wat zijn aandeel is in de feiten”

Geen pastoor B. (60) in de zondagsmis in Heide. De zestiger werd een dag eerder aangehouden door de onderzoeksrechter nadat een bevriende priester uit Engeland donderdagnacht het leven liet bij een seksafspraakje. De mannen hadden xtc en poppers genomen. De kerkgangers reageren geschrokken: “Volgens mij is het hem overkomen en heeft die vriend de drugs meegenomen.”

Lees meer »

Actrice Rebel Wilson getrouwd op Sardinië

Actrice Rebel Wilson (44) is officieel getrouwd met haar verloofde, designer Ramona Agruma (40). De trouwerij vond zaterdag plaats op Sardinië, meldt entertainmentwebsite ‘Us Weekly’. Het zou gaan om een bescheiden ceremonie met alleen vrienden en familie.

Lees meer »

Staking treft Brussels Airport op 1 oktober: geen enkele geplande vlucht zal die dag opstijgen

De actiedag van de vakbonden op 1 oktober om de wantoestanden in de bewakings-, schoonmaak- en horecasector aan te klagen, heeft als gevolg dat er die dag geen vertrekkende vluchten zullen zijn op Brussels Airport. Dat maakte de luchthavenuitbater vrijdagavond bekend. Ook bij de aankomende vluchten wordt een impact verwacht. In totaal zijn naar schatting 50.000 passagiers getroffen.

Lees meer »