Week van de waarheid voor Antwerps megaziekenhuis

18:42 Het blijft onzeker of Antwerpen op 1 juli zijn eengemaakte Ziekenhuis aan de Stroom krijgt. Artsen die vrezen dat ze er financieel op achteruitgaan, staan op de rem. 

Meer krantenkoppen in België

? De Portiersmoord. Vincent (31) sterft door vijf messteken in het hart: “Wie een foto kon nemen van het lijk, zou getrakteerd worden op een vat bier”

Een oorlog tussen portiers wordt Vincent Van den Berghe fataal. Hij sterft na vijf messteken in het hart. Het is het begin van een lijdensweg voor zijn ouders Eddy en Ria. Want plots duikt een foto op van hun dode zoon in de armen van een vrouw, waarop ook nog eens doodsbedreigingen en pesterijen volgen. De vierde aflevering van de

Lees meer »

Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen

In deze zomerreeks stappen we elke week binnen bij een bekend West-Vlaams hotel. Starten doen we met Ariane Hotel in de Westhoek, met een hartelijke ontvangst van Natasja Feliers (50). Een onwaarschijnlijk verhaal van tegenslag, geluk en… douchegordijnen.
The post Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aantal gevallen van stalking blijft jaar na jaar stijgen

Het aantal criminele feiten is in 2023 nagenoeg stabiel gebleven in vergelijking met het jaar voordien. Wel zijn er enkele opmerkelijke verschuivingen. Zo nam het aantal woninginbraken en gevallen van internetfraude af. Daartegenover staat dat er meer feiten waren van zakkenrollerij en grijpdiefstallen. Ook het aantal gevallen van stalking bleef toenemen. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de federale politie.

Lees meer »

Vondels vzw opent nieuw huis in Ieperse Witte Huizenwijk

In de Siegenlaan 3 in Ieper opende de vzw Vondels een nieuw huis voor meerderjarige mensen met een beperking of een vermoeden van beperking op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het gebouw valt op door zijn kleinschaligheid en het maakt deel uit van de Witte Huizenwijk. Vooral dat laatste is een belangrijke troef voor de bewoners.
The

Lees meer »

OPINIE Droog blijven maakt van mij nog geen droogstoppel

Wat gaan ze nog allemaal uitvinden? Dry January en Tournée Minérale kende ik al, maar nu is er blijkbaar ook Dry July. Al kom ik wat achter, want Droge Juli bestaat al sinds 2008, toen ze in Australië op het doldwaze idee kwamen om in juli een maand lang geen alcohol te drinken. In juli?!
The post OPINIE Droog

Lees meer »