Zonneschijn in muziekvorm: ‘Een Klein Teken’, de nieuwe single van Nick Beernaert uit Kortemark

Nick Beernaert verrast opnieuw met zijn nieuwste single ‘Één Klein Teken’, een aanstek!

“’Eén Klein Teken’ is echt een speciaal nummer voor mij. Het is opgenomen in de studio van Lex de Groot en de tekst is geschreven door Veronique Loiselet. Dit nummer is wat anders dan wat ik normaal doe, maar ik werd instant happy toen ik dit nummer voor de eerste keer beluisterde. Ik was op zoek én vond hiermee een vrolijk, catchy en aanstekelijk deuntje. Zo eentje dat je niet meer uit je hoofd krijgt en dook dan ook meteen de studio in. Het was een leuke uitdaging en ik ben heel benieuwd hoe het publiek erop gaat reageren. Live optredens zijn mijn favoriete deel van het artiestenleven. Ik hou ervan om een verbinding te maken met mijn publiek en iedereen een geweldige tijd te bezorgen. Mijn podiumprésence en de energie die ik meebreng zorgen ervoor dat elk optreden een feest wordt. Met ‘Eén Klein Teken’ heb ik weer een nummer dat live echt gaat knallen. Ik kan niet wachten om het op optredens te brengen. Voor de videoclip gaan we naar het mooie Vlaams-Brabant. De opnames staan gepland voor 27 juni en doen hiervoor opnieuw beroep op Clipmakers.be. Ze staan bekend om hun creatieve en visueel aantrekkelijke producties, dus ik heb er opnieuw alle vertrouwen in dat het iets bijzonders wordt. Helaas kan ik nog niet te veel verklappen, maar het wordt zeker de moeite waard om te kijken! We hebben een paar geweldige ideeën die de sfeer van het nummer perfect zullen vastleggen. Houd dus zeker onze kanalen in de gaten voor meer updates en sneak peeks! Ik hoop dat iedereen net zo van het nummer geniet als ik dat doe en deze dan ook massaal wordt toegevoegd aan diverse playlists. Het is altijd spannend om te zien hoe een nieuw nummer gesmaakt wordt en ik kijk ernaar uit om te horen wat jullie ervan vinden”, besluit Nick uit Kortemark (Edewalle). (PADI)

“Eén Klein Teken” is beschikbaar op alle download- en streamingplatforms. Contact voor boekingen: [email protected] – 0471 200 992

The post Zonneschijn in muziekvorm: ‘Een Klein Teken’, de nieuwe single van Nick Beernaert uit Kortemark is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Meester Filiep (63) aan laatste schooldag toe in ‘t Polderhart: “Afscheid van een natuurtalent”

‘t Polderhart in Zuienkerke verliest straks een monument: meester Filiep trekt er vrijdag na 34 toegewijde schooljaren voor het laatst de deur van het de ‘Plukjesklas’ achter zich dicht. Zijn schoolcarrière was een roeping. “Het heeft mij op alle vlakken ontzettend verrijkt.”
The post Meester Filiep (63) aan laatste schooldag toe in ‘t Polderhart: “Afscheid van een natuurtalent” appeared

Lees meer »

Maar liefst vijf oude bekenden in seizoensfinale ‘Familie’: “Als ik één ding besef, is het dat ik hier nooit had mogen stoppen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen vijf oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, gespeeld door Jacky Lafon, maakt haar rentree in de soap voor een reünie met de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky Lafon.

Lees meer »

Paris Hilton getuigt binnenkort over pleegzorg voor Amerikaans parlement

Paris Hilton getuigt binnenkort voor een commissie van het Amerikaanse parlement over beleid voor kinderen in de pleegzorg. Dat meldt persbureau Reuters. De 43-jarige realityster vertelde eerder al over de tijd dat ze als tiener in een jeugdzorginstelling werd geplaatst. Daar kreeg ze naar eigen zeggen te maken met emotionele en fysieke mishandeling.

Lees meer »

81 kostuums, 22 liedjes en véél wafels met slagroom: achter de schermen van musical ‘Sneeuwwitje’

Vijfentwintig jaar na de première keert de allereerste musical van Studio 100 terug naar het toneel. Meer dan honderd crewleden hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om ‘Sneeuwwitje’ opnieuw tot leven te wekken. Wij namen een kijkje achter de schermen met producer Lore Hias, regisseur Stefan Staes en acteur Manu Van Acker. “Alles wordt gebudgetteerd, tot elk broodje en elke

Lees meer »

“Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel

Een 62-jarige man uit De Haan heeft voor de Brugse rechtbank drie maanden celstraf gekregen omdat hij twee agenten met een luchtdrukgeweer bedreigde tijdens een interventie.
The post “Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (1-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – er staat op dit moment

Lees meer »