Nederlandse omroep reageert niet op ‘2025’-boodschap Joost Klein over Songfestival

De Nederlandse omroep AvroTros reageert niet op het optreden van Joost Klein op Pinkpop en zijn opmerking “why the fuck not 2025”. Dat laat een woordvoerder aan het ANP weten. Ook het management van Joost Klein laat desgevraagd weten “niets te melden te hebben”. 

Meer krantenkoppen in België

Infomarkt kondigt nieuwe fase aan voor stadsvernieuwingsproject collegesite Tielt: “Dé blikvanger blijft oude trapgevel van college”

De eerste steen zal ten vroegste voor eind 2025 zijn, maar het collegesiteproject is een stapje dichterbij gekomen. Naar aanleiding van het lopende openbaar onderzoek rond de verkavelingsaanvraag werd donderdag een infomarkt georganiseerd in dienstencentrum ‘t Vijverhof. Daarbij kregen bezoekers ook enkele nieuwe conceptbeeldjes te zien.
The post Infomarkt kondigt nieuwe fase aan voor stadsvernieuwingsproject collegesite Tielt: “Dé blikvanger

Lees meer »

DEVILTIME. “Tedesco’s aanpak verraadde dat hij bang was”: Degryse en Mulder hard voor Rode Duivels en geven hen weinig kans tegen Fransen

“We zijn door het oog van de naald gekropen.” De Rode Duivels ontsnapten tegen Oekraïne aan de uitschakeling op het EK voetbal. Marc Degryse en Jan Mulder waren in ‘Deviltime’ dan ook hard voor de Belgen en geven hen niet al te veel kans in de achtste finale tegen Frankrijk. “Je moet al hopen dat de Fransen óók blijven prutsen.”

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Reis omboeken of annuleren in geval van bosbranden? “Geen terugbetaling als je niet vertrekt omdat je je niet veilig zou voelen”

Als gevolg van de bloedhete temperaturen woeden er opnieuw bosbranden in Athene, op de Griekse eilanden Kos en Chios en in delen van Turkije. Maar kunnen je vakantieplannen hierdoor ook in rook opgaan? Wie bepaalt of er wordt afgereisd? En dekt een annulatieverzekering wel de kosten als je thuisblijft? Enkele experten geven antwoord. “Het gaat enkel in zeer uitzonderlijke gevallen.”

Lees meer »