Voormalige modellen Debby Pfaff en Nicolas blijven hun uiterlijk verzorgen: “Soms ben ik te mager, al eet ik genoeg”

“Hun kracht is dat ze heel down-to-earth zijn.” Trotse ouders Debby Pfaff (49) en Nicolas Liébart (44) staan volledig achter de ambities van hun zonen Liam (18) en Keano (19) om het als model waar te maken. Tegelijk kampen ze met de angst dat hen iets zal overkomen. “We zijn blij dat ze in een sportieve vriendenkring opgroeien.” 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. “Gemiddeld verliezen elke dag tien kinderen één of beide benen in Gazastrook” – Hoofd noodhulp VN waarschuwt voor “apocalyptische oorlog” tussen Israël en Libanon

Elke dag zijn er in de Gazastrook gemiddeld tien kinderen die een of twee benen verliezen. “Dat zijn dus al 2.000 kinderen sinds het begin van de oorlog”, stelt de secretaris-generaal van het VN-agentschap voor hulpverlening aan Palestijnse vluchtelingen op een persconferentie. Lees hier de ontwikkelingen van woensdag 26 juni terug.

Lees meer »

“Zijn rider met eisen bestaat uit 37 pagina’s”: alles wat u wil weten over Bruce Springsteens passage in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Europese Commissie keurt eerste betaling voor België uit relancefonds goed

De Europese Commissie heeft dinsdag een eerste Belgische verzoek om betaling uit het Europese relancefonds voorlopig goedgekeurd. Dat heeft ontslagnemend staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen Thomas Dermine (PS) medegedeeld. De Commissie wil wel een deel van de betaling opschorten, omdat de pensioenhervorming een onvoldoende meekrijgt.

Lees meer »

Natalia viert na korte pauze 20 jaar op podium: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »