Kampeertripje van Katie neemt onverwachte wending wanneer tent plots wegvliegt: “Urenlang moeten zoeken”

Het kampeertripje van de Amerikaanse Katie en haar vriend Isaiah nam vorige week een onverwachte wending. Het koppel had hun tent maar net opgezet toen het door de wind werd meegenomen. De twee keken paniekerig toe hoe de tent langzaam uit het zicht verdween en vervolgens in de bossen belandde. “We hebben urenlang moeten zoeken om het terug te vinden”, schrijft Katie op TikTok, waar de video meer dan twintig miljoen keer werd bekeken.

 

Meer krantenkoppen in België

De U11 van Brielen Sport

Brielen Sport treedt dit seizoen met twee ploegen aan in de U11-categorie. De A-ploeg speelde vorig weekend een thuiswedstrijd tegen RJH Komen. Zaterdag gaan de Brielenaars op bezoek bij FC Westouter. Boven v.l.n.r.: Jelle Deceunick, Fatoumata Bah, Arthur Alleweireld, Jules Goethals en trainer Sven Masschelein. Onder v.l.n.r.: Aryan Zenunaj, Sterre Liefhooghe, Robbe Masschelein, Salif Keita
The post De U11

Lees meer »

Na grootschalige brandweeroefening houdt brandweer Westhoek steunactie voor STIP IT tegen pesten

De brandweerposten van regio Polder, onderdeel van Brandweer Westhoek, hielden zaterdagochtend een grootschalige brandoefening in een leegstaande school in Koekelare, waarbij verschillende slachtoffers gezocht moesten worden. Aansluitend poseerden de brandweerlui met vier stippen op de handen. “Zo willen we onze steun tonen voor de STIP IT actie tegen pesten”, zegt brandweerkapitein Dries Depreitere.
The post Na grootschalige brandweeroefening houdt

Lees meer »

Na Irans tegenaanval: opent Israël nog een front?

Nu Israël met herwonnen vertrouwen het offensief heeft aangevat in het Midden-Oosten, slaat Iran terug. Dat is een risicovolle zet. “Iran aanvallen staat al twintig jaar op de wenslijst van Netanyahu. Het is misschien te verleidelijk om het nu niet te doen.”

Lees meer »

Feestweekend KLJ Tiekakewa met tiende eetfestijn en vijfde oldtimer rondrit

Zondagochtend was KLJ Tiekakewa al vroeg uit de veren om alles klaar te zetten voor het ontbijt in het ontmoetingscentrum in de Groeningestraat in Kaster. Om 9 uur startte vervolgens de rondrit voor oldtimer tractoren, gevolgd door het jaarlijkse eetfestijn met warme beenham en frietjes. “We verwachten ongeveer 200 mensen die gezellig mee komen tafelen vanmiddag”, aldus hoofdleider Jelmer Vandebuerie

Lees meer »

Na noodlottige salto schopt ex-turner het als G-sporter tot viervoudig wereldkampioen: “En nu tijd voor een huis en kinderen”

Blijven vechten én geloven dat alles kan. Zo pakte onze landgenoot Maxime Hordies (28) op de valreep de regenboogtrui in Zürich. Dat competitiebeest in zichzelf ontdekte de G-biker pas nadat een noodlottige salto hem in een rolstoel duwde. “Ik haalde als turner wel eens een prijs, maar het was tijdens mijn revalidatie dat de topsporter in mijn naar boven kwam.”

Lees meer »

Boris Johnson doet opvallende bewering in memoires: “Koningin Elizabeth leed aan botkanker in haar laatste jaren”

Gewezen Brits premier Boris Johnson (60) beweert in zijn autobiografie Unleashed, die halverwege deze maand uitkomt, dat koningin Elizabeth in de laatste jaren van haar leven “een vorm van botkanker” had. Die onthulling valt te lezen in een deel van het boek dat maandag is gepubliceerd in de Britse krant Daily Mail. “Artsen waren bezorgd dat ze elk moment wel

Lees meer »

De interprovinciale U17 van KVK Westhoek

KVK Westhoek heeft dit seizoen twee U17-ploegen. De interprovinciale ploeg ging vorig weekend op bezoek bij Mandel United. Zaterdag volgt een thuiswedstrijd tegen FC Gullegem. Boven v.l.n.r.: Seppe Vierstraete, Warre Dhondt, Arthur Igodt, Mathis Devolder, Manu Malfait, Elias Matthys, Stan Salomez, Vic Barbier en trainer Kevin Vercooren. Onder v.l.n.r.: Lucas Bohez, Eduard Daelman, Antoine Espeel,
The post De interprovinciale

Lees meer »

Brandweer rukt uit met duiker om dode ree uit vaartje te halen

De brandweer moest zaterdagavond uitrukken nadat een ree gespot werd in het water van het vaartje in Oostkerke (Diksmuide). Het dier bleek helaas al overleden te zijn en werd uit het water gehaald.
The post Brandweer rukt uit met duiker om dode ree uit vaartje te halen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inefficiënt Anderlecht blijft spartelen

Na het gelijkspel tegen Dender (1-1) en vier punten uit de laatste vijf matchen zakt Anderlecht verder weg in het klassement. De toekomstige trainer zal zijn handen vol hebben met deze ploeg. Al deed interim-trainer David Hubert wel een interessant experiment met twee spitsen.

Lees meer »