Mongolische cannabisdealer krijgt effectieve celstraf van acht maanden

Een 26-jarige Mongoliër die tijdelijk in De Panne verbleef heeft een celstraf van acht maanden gekregen wegens het dealen van cannabis aan de Westkust. Intussen woont G.J. terug in zijn thuisland.

Het was de politie van Westkust die de 26-jarige G.J. op 14 februari kon betrappen. “Ze stelden toen op heterdaad een deal vast en grepen in”, zegt de procureur. “De man werd gearresteerd en geïdentificeerd als een man die officieel in Mongolië woonde, maar een tijdlang in De Panne verbleef.”

“Op zijn adres in De Panne werd een huiszoeking gehouden. Bij het uitlezen van zijn GSM bleek dat hij tussen 6 september vorig jaar en 14 februari op kleine schaal cannabis verkocht in de regio en er ook zelf bezat. De Dienst Vreemdelingenzaken heeft hem uitgewezen en wellicht zit hij terug in zijn thuisland.”

De man was dus niet aanwezig op zijn proces en kreeg bij verstek een celstraf van acht maanden en 8.000 euro boete. Die zijn allemaal effectief. (JH)

The post Mongolische cannabisdealer krijgt effectieve celstraf van acht maanden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Luc Steeno begon in Kursaal Oostende zijn verjaardagsfeest met één lied van Will Tura én ook bijna op het einde zong hij nog één Tura-nummer

In Kursaal Oostende vierde Luc Steeno feest. Inderdaad, Luc werd net 60 jaar en in een organisatie van Blue Sky Concerts vierde hij deze verjaardag met heel wat aanwezigen in de mooie eventzaal van Kursaal Oostende. Luc stond niet alleen op het podium. Ook talrijke collega’s kwamen langs om één of twee liedjes te zingen.
The post Luc Steeno

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor getroffen gezin van Delano: “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf twee jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd teruggekatapulteerd in de tijd. Meer nog: de mama van Delano is een vriendin van haar. Nu heeft ze samen met Emilie Vandenplassche –

Lees meer »