Crazy Town-zanger Shifty Shellshock, bekend van hits zoals ‘Butterfly’, overleden op 49-jarige leeftijd

Shifty Shellshock, de zanger van de Amerikaanse band Crazy Town, is overleden. Dat nieuws raakte dinsdag bekend. Seth Binzer, de echte naam van de artiest, kwam wel al een tijdje geleden om het leven. Volgens officiële documenten is de zanger op 24 juni gestorven. Hij werd 49. 

Meer krantenkoppen in België

Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in functie van Triënnale Kortrijk

Naar aanleiding van de Triënnale Kortrijk, verscheen bij de Budabrug een nieuwe banner van 50 m². Dit keer niet uit de Billboard Series, maar een kunstwerk van Felix Gonzalez-Torres. Tijdens After Paradise kan je “Untitled” (Strange Bird) uit 1993 zien, geïnstalleerd op zes reclamebordlocaties op diverse locaties in Kortrijk.
The post Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in

Lees meer »

Na ‘Familie’ verbrak actrice Silvia Claes zo goed als alle contact: “Ze werkt nu in een bibliotheek”

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »

Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen

‘t Ferm, de organisatie die zinvolle dagbesteding aanbiedt aan mensen met een beperking, organiseert tijdens de warmste maanden van het jaar opnieuw ‘Ferme Woensdagen’. Die vinden telkens plaats op de binnenkoer van ‘t Capellehof.
The post Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »