Bakkerij Wim uit Westende in nieuwe handen: Eelco en Elize volgen Wim en Christel op

Wim en Christel Willaert-Keirsebilck bakken, in hun bekende Bakkerij Wim in de Distellaan 23, op zaterdag 29 juni hun laatste taartjes en koffiekoeken. Pensioengerechtigd laten ze hun bloeiende zaak over aan het dynamische duo Eelco Marchand en Elize George uit Roksem. Zij openen de deuren opnieuw op donderdag 11 juli.

“Het is mooi geweest. Wat we precies gaan uitrichten staat nog niet vast. Tijd zat nu om te relaxen en veel aandacht te besteden aan onze kleindochter Camille. We zijn fier onze zaak over te kunnen laten aan een sterk gemotiveerd duo dat de klappen van de ambachtelijke bakkerijzweep kent”, stelt Wim Willaert, al meer dan kwarteeuw gerenommeerd banketbakker in Westende-Bad.

Eelco en Elize Marchand zijn blij straks klaar te staan om Westende verder te verwennen met ambachtelijk gebak. Afgestudeerd aan de Hotelschool Ter Groene Poorte Brugge in 2009 en naderhand bij diverse mooie huizen de stiel te hebben geleerd wil het duo het levenswerk van Wim en Christel met gedrevenheid verderzetten. “De zaak geniet waardering en is een prima gevestigde zaak in Westende. We zijn blij dat we dit mooie huis verder mogen uitwerken”, geeft Eelco Marchand nog graag mee.

The post Bakkerij Wim uit Westende in nieuwe handen: Eelco en Elize volgen Wim en Christel op is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, auto meegesleurd door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door de stroming.

Lees meer »

Hij was haar grote jeugdliefde, maar hun relatie liep toch op de klippen: het liefdesparcours van Julia van K3 en haar ex Ben

“Na zo’n romantisch gebaar moeten we wel bij elkaar blijven.” Zo’n 2,5 jaar geleden verraste Ben ‘zijn’ Julia nog met een grote ruiker rozen op haar allereerste K3-show. Inmiddels is gebleken dat de twee niet langer een koppel vormen. Afgelopen weekend bevestigde de K3-zangeres op de première van ‘Sneeuwwitje’ dat ze al een half jaar single is. Een overzicht van

Lees meer »

Buurtbewoners plannen protest tegen wachthalte De Lijn in Keerbergen: “Wildplassende chauffeurs, uitlaatgassen en gevaarlijke situaties”

Buurtbewoners in Keerbergen plannen een protestactie tegen De Lijn omdat een wachthalte er leidt tot overlast. De buschauffeurs zouden er hun motor laten draaien, wat volgens de inwoners tot storende geluiden en uitlaatgassen leidt. Daarnaast zouden er gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan en wildplassen de bestuurders er geregeld tegen een boom. De Lijn probeert het probleem op te lossen en vraagt om

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »