We vertrekken vaker ’s nachts op reis, maar doen ook geregeld een dutje onderweg: zo trekt de Belg naar het zuiden

Vertrekken in het kot van de nacht om dan ’s?ochtends te arriveren: de Belg is er niet vies van, blijkt uit een nieuwe studie. Gelukkig doen acht op de tien landgenoten ook een dutje tijdens een lange reis naar hun vakantiebestemming. “Je stopt best elke twee uur.”

 

Meer krantenkoppen in België

Voortvluchtige drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ krijgt 15 jaar cel en ziet 8 miljoen euro verbeurd verklaard

De correctionele rechtbank heeft de voortvluchtige Antwerpse drugsbaron Hoesny A. veroordeeld tot vijftien jaar cel en een boete van 400.000 euro wegens grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Daarnaast legt de rechtbank een verbeurdverklaring van 8 miljoen euro aan criminele inkomsten op. Voetbalmakelaar en voormalig AEL-kopstuk Mohamed Benhaddou, de rechterhand van Hoesny, moet tien jaar de cel in.

Lees meer »

“Ze had zoveel pijn, dus vloog ik meteen naar Turkije”: medisch probleem bracht Tim en Sandra uit ‘B&B zoekt lief’ bij elkaar

“Mijn gedachten stonden niet helemaal op het zoeken van een lief.” Het was een aarzelende zoektocht voor Sandra Claes (41) vorig jaar in ‘B&B zoekt lief’. Met reden: vlak voor de opnames kreeg de B&B-uitbaatster slecht nieuws over haar gezondheid. Maar door haar medische problemen groeiden zij en kandidaat Tim Michiels (45) wel dichter naar elkaar toe. Ondertussen verhuisde Tim

Lees meer »

Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens Gault&Millau Wine Awards: “Dit zal ongetwijfeld mensen naar ons domein in Kruiseke brengen”

Vergeet de Bourgogne en de Champagnestreek. Wie topwijnen wil scoren, hoeft daarvoor geen uren meer in de wagen te zitten. Wijndomein Ravenstein wist tijdens de Gault&Millau Wine Awards niet minder dan twee titels te bemachtigen. “We zijn het enige Vlaamse wijndomein dat twee awards wist te winnen”, klinkt het trots.
The post Twee keer prijs voor Wijndomein Ravenstein tijdens

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. 4.000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Marine Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »