LIVEBLOG KROATIË-ITALIË. Modric brengt Kroaten op voorsprong, Italianen virtueel op derde plaats

Op de slotspeeldag van groep B op het EK voetbal speelt Kroatië met het mes op de keel tegen Italië. Na een gemiste strafschop bracht Luka Modric de Kroaten toch op voorsprong. Daardoor staan de Italianen plots virtueel op een derde plaats. 

Meer krantenkoppen in België

Heemkring Aan De Schreve lanceert kunstenaarsproject en boek over de familie Boudry

Dit jaar loopt in Poperinge de tentoonstelling ‘Boudry, een familie kunstenaars’, een organisatie van de Koninklijke Heemkring Aan de Schreve. Naast de tentoonstelling geeft Aan de Schreve ook een geïllustreerd kunstboek uit. De vernissage van de tentoonstelling gaat door op donderdag 4 juli in de Kapel van de Zusters Benedictinessen met aansluitend de boekvoorstelling in de Kapel Lebbe, Peperstraat in

Lees meer »

Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem”

Op de allerlaatste dag van het schooljaar werd meester Geert getrakteerd op een opvallend afscheid. De kinderen van basisschool Kaspar in Rekkem vormden een erehaag en hadden zich daarbij gehuld in zijn favoriete schoeisel.
The post Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw veel Franse sfeer bij ‘t Zudn van Vrankrik in Pittem: “Mediterrane gezelligheid”

Op zondag 14 juli organiseren het oudercomité en de leiding van Chiro ‘t Kartouchke voor de 21ste keer het inmiddels traditionele ‘t Zudn van Vrankrik op het binnenplein van de oude jongensschool in de Eikeldreef. Ook deze editie zal met spijs, drank en muziek weer de mediterrane gezelligheid naar Pittem worden gebracht.
The post Opnieuw veel Franse sfeer bij

Lees meer »

Beruchte tafelschuimer met voorliefde voor zware streekbieren daagt opnieuw niet op voor nieuw proces

Beruchte tafelschuimer Bart V. (46) uit Kortrijk daagde niet op voor een nieuw proces wegens flessentrekkerij in Kortrijk. Voor vier onbetaalde rekeningen in Kortrijk en Gent riskeert hij zes maanden celstraf en een boete van 4.000 euro.
The post Beruchte tafelschuimer met voorliefde voor zware streekbieren daagt opnieuw niet op voor nieuw proces appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van oude brouwerij tot oud klooster: vijf bijzondere zomerbars

Genieten van een frisse pint, een glaasje rosé of een mocktail kan weer in de 215 zomerbars die onze provincie telt. Om die allemaal te bezoeken tijdens de zomervakantie, moet je er meer dan drie per dag doen. Onbegonnen werk, dus stellen wij vijf opvallende nieuwkomers voor. Proost!
The post Van oude brouwerij tot oud klooster: vijf bijzondere zomerbars

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-57-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »