Nat en doorweekt: wat is er aan de hand met de voetbaltruitjes van Rode Duivels?

Het is veel voetbalsupporters van de Rode Duivels op het EK al opgevallen: na amper enkele minuten spelen lijken de voetbaltruitjes al doorweekt. Er is duidelijk iets foutgelopen met de productie, zegt Alexandra De Raeve, lector textieltechnologie aan de HOGENT. "De T-shirts voeren het vocht niet genoeg af. Dat kan niet de bedoeling zijn." Adidas heeft naar eigen zeggen nog geen klachten gekregen. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Nieuwe balans: al 37.834 doden in Gazastrook – VN-Veiligheidsraad eist dat Houthi’s aanvallen op schepen stoppen

Bij een aanval voor de Israëlische ambassade in de Servische hoofdstad Belgrado is zaterdag een politieagent gewond geraakt en de aanvaller doodgeschoten. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken Ivica Da?i? viel een aanvaller een beveiligingsagent bij de ambassade aan met een kruisboog. De agent raakte daarbij gewond. Andere agenten openden daarop het vuur op de aanvaller, die het niet overleefde.

Lees meer »

Drie jonge Franse autodieven op heterdaad betrapt: blanco autosleutels en decoder in auto gevonden

De politie kon dinsdagochtend drie jonge Franse autodieven arresteren toen die na een dubbele poging om een wagen te stelen wegvluchtten in Kortemark. In hun wagen werden blanco sleutels voor wagens van Franse merken én een decoder om signalen van ‘keyless-entry’ auto’s om te zetten. Vorige week werden zo nog drie auto’s op één nacht gestolen in Veurne.

Lees meer »

Start-up The Nutty Farmer wint award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer: “Meer jobs en winst voor boeren in Burkina Faso”

De food start-up The Nutty Farmer uit Zwevegem heeft de award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer 2024 van gemeente Zwevegem in de wacht gesleept tijdens de Tranzformer awards.
The post Start-up The Nutty Farmer wint award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer: “Meer jobs en winst voor boeren in Burkina Faso” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fluxys biedt bijkomende hervergassingsslots voor lng aan in Zeebrugge

Gasbedrijf Fluxys heeft in de lng-terminal van Zeebrugge bijkomende langetermijnhervergassingsslots aangeboden voor de periode 2027-2044. Alle aangeboden capaciteit werd onderschreven op lange termijn, zo meldt Fluxys.
The post Fluxys biedt bijkomende hervergassingsslots voor lng aan in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Het Q-Beach House is opnieuw geopend en nam zaterdag meteen een vlotte start. Daar had het optreden van Laura Tesoro en andere artiesten ongetwijfeld iets mee te maken. Er staan deze zomer nog enkele veelbelovende Sunset Concerten op het programma.
The post “Samen met de luisteraars volop genieten”: Q-Beach House opent opnieuw de deuren op het strand van Oostende

Lees meer »