Kurt uit ‘B&B zoekt lief’ plots overleden

VTM meldt aan onze redactie dat Kurt uit het programma ‘B&B zoekt lief’ onverwacht is overleden. Wat de doodsoorzaak is, werd nog niet bekendgemaakt. 

Meer krantenkoppen in België

Maritt (6) neemt op laatste schooldag afscheid van haar klas, België én haar beste vriendin: “Als ik kon, nam ik Stellatje mee in mijn valies naar Oostenrijk”

Bij het einde van het schooljaar worden wel vaker traantjes gelaten, maar voor Maritt (6) uit Roeselare wordt het afscheid extra zwaar. Als ze straks basisschool De Verrekijker buitenstapt, neemt ze niet alleen afscheid van haar kleutertijd, maar van alles en iedereen. Ook van haar beste vriendinnetje Stella. Komende zaterdag verhuist ze naar Oostenrijk, 1.100 kilometer verderop, waar haar ouders

Lees meer »

De Tour de France win je in de keuken

03:01 De Ronde van Frankrijk wordt de komende drie weken ook een race naast de fiets. De koers is in de ban van een kennissprint in functioneel eten om te presteren, in de bekende jacht op elk procent winst…

Lees meer »

Dood Arian (6) één en al mysterie: “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”, klinkt

Lees meer »

Garagist Michel kreeg tientallen misnoegde klanten over de vloer, maar kon daar niets aan doen: “Eén vrouw barstte in huilen uit”

“Eén vrouw barstte in huilen uit.” Garagist Michel uit Lubbeek heeft de laatste maanden al tientallen mensen moeten teleurstellen. Allen waren ze naar zijn garage afgezakt om een wagen op te pikken die ze online hadden besteld, maar uiteindelijk bleek er geen auto klaar te staan. “Oplichters misbruiken ons adres”, aldus Michel.

Lees meer »

Garnaalfeesten lokken veel volk naar Koksijde: “Hoogtepunten zijn de verkiezing van Mieke Garnaal en het laatste optreden van Mariette Crevette”

Het lijkt wel alsof de organisatoren van de Garnaalfeesten elk jaar de lotto winnen wat het weer betreft. Ook dit jaar startten de feesten onder een zonovergoten hemel. Dat lokte al bij het ochtendkrieken een aantal sportieve wandelaars voor de paardenvisserswandeltocht. Hoogtepunt van de dag was het Belgisch Kampioenschap Garnaalpellen, de aanstelling van de kersverse Mieke Garnaal en het laatste

Lees meer »

Vanaf vandaag wordt Brussels Airlines-vlucht tot 36 euro duurder. En prijs gaat nog stijgen, zegt luchtvaartexpert

De vergroening van tickets maakt vliegen duurder. Brussels Airlines heft een toeslag van 1 tot 5 euro per vlucht binnen Europa en tot 36 euro op een langeafstandsvlucht. Reden: kerosine wordt omwille van klimaatregels duurder. De verhogingen gelden voor reizen vanaf 1 januari 2025. En dat is niet de laatste prijsverhoging, waarschuwt luchtvaartexpert Luk De Wilde bij HLN.

Lees meer »

LIVEBLOG NEDERLAND-OOSTENRIJK. Malen voorlopig de gebeten hond: na z’n owngoal laat hij nu de gelijkmaker liggen

Onze noorderburen kijken in hun laatste groepswedstrijd Oostenrijk in de ogen. Nederland is intussen zeker van een plekje in de achtste finales van het EK. Maar Oranje wil zich ongetwijfeld kronen tot groepswinnaar, daarvoor rekent het alvast op aanvaller Memphis Depay. “Zonder een goede Memphis zal het moeilijk zijn om ver te komen”, vertelde Koeman op de persconferentie.

Lees meer »