Dossier rond mogelijke fraude door VB’er Tom Vandendriessche belandt bij Europees parket

Een ex-medewerker beschuldigt Vlaams Belang-kopstuk Tom Vandendriessche ervan Europees geld verkeerd te hebben besteed. Dat dossier is nu in handen van het Europese openbaar ministerie, vernam De Standaard. Op termijn kan dat tot strafvervolging overgaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Geen winnaar in titelkamp tussen Persoon en Baumgardner na stopzetting in vierde ronde

De titelkamp tussen Delfine Persoon en de Amerikaanse Alycia Baumgardner met als inzet de WBC-, WBA-, IBF-, WBO- en IBO-wereldtitels bij de supervedergewichten is vrijdag in de Lux Studios in het Amerikaanse Fayetteville (Atlanta) stopgezet in de vierde ronde, nadat onze landgenote een hoofdblessure had opgelopen bij een botsing met de Amerikaanse.
The post Geen winnaar in titelkamp tussen

Lees meer »

Axel Daeseleire wil seniorendorp oprichten in Thailand: “Voor mij is ‘The Happy Ending’ geen grap”

Hij ging met de billen bloot in een nudistengemeenschap, en toch was dat afgelopen week niet de opmerkelijkste passage uit ‘Axel in Amerika’. Wanneer Axel Daeseleire (55) een seniorendorp bezoekt, vertelt de presentator namelijk dat hij – voor z’n oude dag – ook zélf zo’n leefgemeenschap wil neerpoten in Thailand: ‘The Happy Ending’. “Het klinkt als een grap, maar dat

Lees meer »

Nico Ulens van de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven: “Brugge telt 300 clandestiene vakantiewoningen”

“Naast de huidige 45 vergunde, zijn er 300 clandestiene vakantiewoningen in Brugge”, zegt Nico Ulens, bestuurslid bij de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven. Hij vraagt een versoepeling van de vakantiewoningenstop, die sinds 2002 voor de binnenstad geldt.
The post Nico Ulens van de Gilde van de Brugse Gastenbedrijven: “Brugge telt 300 clandestiene vakantiewoningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christoff koestert geschenk van de paus: “Ik bewaar het in mijn kluis en later gaat het naar mijn petekind”

“Dichter bij God geraak ik nooit.” Gezegend met een handdruk uit Rome geniet Christoff (48) na van “één van de mooiste dagen” uit zijn carrière. Al zingend gaf de artiest zondag een eresaluut aan de paus, alvorens die weer het vliegtuig richting Vaticaanstad nam. “Maar niet zonder mij nog een cadeautje te overhandigen, en dat gaat recht mijn kluis in.”

Lees meer »

“Straf óók degene die uitlokt”: Atlético-coach kritisch voor fans én Courtois, die reageerde op walgelijke gezangen van thuisfans

Hoofdrol voor Thibaut Courtois in de derby van Madrid (1-1). Na de openingsgoal van Real reageerde hij richting de Atlético-fans, die ervoor “Courtois sterf” hadden gezongen. De keeper werd nadien bekogeld met projectielen, waarop de match een tijdje werd stilgelegd. Achteraf was Atlético-trainer Diego Simeone scherp voor z’n eigen fans én voor Courtois. “Je mag een doelpunt vieren, maar niet

Lees meer »

Freya Van den Bossche (Vooruit) diep ontgoocheld nu modernisering abortuswetgeving is weggestemd: “Begrijp dat mensen aan ons twijfelen”

Dat de commissie Justitie in de Kamer, en ook haar eigen partij Vooruit, de modernisering van de abortuswetgeving heeft weggestemd, valt slecht bij Freya Van den Bossche. "Ik was heel teleurgesteld." Van den Bossche gaat nu mee onderhandelen over de kwestie bij de federale formatie. "Maar als er geen akkoord komt, moet iedereen vrij kunnen stemmen."

Lees meer »

Maike Boerdam en Peter Thyssen slaan 25 jaar na ‘Big & Betsy’ opnieuw de handen in elkaar: dit zijn ze van plan

25 jaar na hun eerste samenwerking bij ‘Big & Betsy’ zijn acteurs Peter Thyssen (59) en Maike (48) Boerdam opnieuw herenigd. “Het is inderdaad de eerste keer sinds dat programma dat we weer samenwerken, en het is bijzonder dat het zo lang heeft mogen duren,” vertelt Peter. Samen staan ze in het nieuwe theaterstuk ‘Babes’, dat gaat over een gesplitte

Lees meer »